Call of Duty Modern Warfare 2 singlplejer kampanja prikazana u kratkom trejleru

0
42

Activision je objavio novi trejler za kampanju za jednog igrača Call of Duty: Modern Warfare 2, koji prikazuje 30 sekundi gejmpeja.

Call of Duty: Modern Warfare II dovodi igrače u globalni sukob bez presedana koji karakteriše povratak legendarnih Operatera Task Force 141. Od malih taktičkih operacija infiltracije sa visokim ulozima do visoko poverljivih misija, igrači će se rasporediti zajedno sa prijateljima u zaista impresivno iskustvo.

Igra obećava da će imati potpuno novo rukovanje oružjem, napredni AI sistem, novi Gunsmith i skup drugih igranja i grafičkih inovacija.

COD: MW2 će imati fizički zasnovan sistem materijala i novi hibridni sistem striminga zasnovan na pločicama. Takođe će imati novi PBR sistem za renderovanje nalepnica, svetsko volumetrijsko osvetljenje i novu geometriju GPU-a.

Activision tvrdi da će oni koji prednaruče igru moći da igraju SP kampanju nedelju dana pre njenog objavljivanja. Nepotrebno je reći da je ovo loše za one koji to žele da iskuse. Na kraju krajeva, Activision primorava igrače da unapred naruče igru u slučaju da ne žele da im sve bude spojlovano.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Call of Duty Modern Warfare 2 singlplejer kampanja prikazana u kratkom trejleru appeared first on PLAY!.

Original Article