Call of Duty: Modern Warfare 2 će dobiti novu kampanju i ekspanziju ove godine

0
55
call-of-duty:-modern-warfare-2-ce-dobiti-novu-kampanju-i-ekspanziju-ove-godine

Activision će ove godine uraditi nešto malo drugačije sa Call of Duty franšizom. Iako je kompanija potvrdila planove za „premium izdanje“ 2023. godine, izvori tvrde da će ovo biti proširenje za Modern Warfare 2, dajući igri dodatnu godinu života pre nego što Treyarch objavi svoj sledeći glavni naslov.

Znači, prvi put u 2 decenije, imamo godinu bez samostalne Call of Duty igre!

Prema rečima Džejsona Šrajera, koji je ranije izneo druge detalje o predstojećoj ekspanziji, Sledgehammer Games razvija novu kampanju za ovu ekspanziju. Novo proširenje bi takođe trebalo da uključi skup novih mapa, sa novim mapama i povratnim favoritima iz prethodnih igara upakovanim zajedno.

Ovo bi bilo prvi put da smo ikada videli proširenje Call of Duty kampanje nakon lansiranja. Ranije su svi napori nakon lansiranja bili fokusirani na multiplayer i co-op modove, kao što su zombiji, tradicionalni multiplejer i nedavno, Warzone.

Proširenje za Call of Duty Modern Warfare 2 trebalo bi da bude ovde pre kraja godine. Zatim, 2024. godine, Treyarch će preuzeti kormilo sa svojom sledećom igrom, što će verovatno biti naredna Black Ops igra, verovatno rimejk originala u stilu na koji smo već navikli sa MW pod-serijalom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More