Bungie navodno radi na još jednoj igri

0
89
bungie-navodno-radi-na-jos-jednoj-igri

Bungie studio je u poslednje vreme bio veoma zauzet . Pored nastavka ažuriranja za Destiny i razvoja nedavno najavljene pucačine Marathon, studio takođe razvija i treću igru. Ova nova igra iz Bungie studija, pod radnim nazivom “Gummy Bears”, je PvP igra koja se razvija u Unreal Engine.

Prema izveštaju sa The Game Post, ova nova igra navodno će biti izgrađena u Unreal Engine 5 za aktuelne generacije platformi. Igra će biti timski orijentisan borbeni naslov sa “svetlo obojenim likovima i izometrijskim igranjem”. Projekat “Gummy Bears” će takođe biti još jedna igra sa stalnim servisom od strane studija.

“Iako je primarno konkurentska igra zasnovana na timovima, takođe je nagovešteno da ovaj naslov u svoje igranje uključuje elemente iz igara sa realnim vremenom strategije (RTS)”, navodi se u izveštaju.

Što se tiče tačnosti ovog izveštaja, još ništa nije zvanično potvrđeno. Međutim, brz pogled na stranicu za karijere Bungie studija, možemo videti oglas za posao za “Neobjavljeni projekat” gde se među potrebnim veštinama nalazi sposobnost programiranja u C++. C++ je programski jezik koji se koristi za Unreal Engine. To nam daje ipak neki nagoveštaj da bi ove glasine o novoj igri mogle biti tačne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More