Buffalo Bills favoriti protiv New York Giantsa u NFL utakmici nedelje

0
73
buffalo-bills-favoriti-protiv-new-york-giantsa-u-nfl-utakmici-nedelje

Summary

Buffalo Billsi (3-2) će se pokušati oporaviti od razočaravajućeg poraza od Jacksonvillea kada se susretnu sa New York Giantsima (1-4) u nedeljnoj noćnoj utakmici. Buffalo je 15-poena favorit prema Week 6 NFL kvotama SportsLinea, dok je ukupni zbir 43.5. Billskvoterbek […]

Buffalo Bills favoriti protiv New York Giantsa u NFL utakmici nedelje

Buffalo Billsi (3-2) će se pokušati oporaviti od razočaravajućeg poraza od Jacksonvillea kada se susretnu sa New York Giantsima (1-4) u nedeljnoj noćnoj utakmici. Buffalo je 15-poena favorit prema Week 6 NFL kvotama SportsLinea, dok je ukupni zbir 43.5. Billskvoterbek Josh Allen je bacio pet intercepcija u prvih pet utakmica i -111 je da će baciti bar jednu na nedeljnom NFL prop kladjenju. On se suočava sa New York odbranom koja je blizu dna lige po broju intercepcija (dve) ove sezone.

U međuvremenu, kvoterbek Giantsa Daniel Jones je povređen na vratu, što znači da će Tyrod Taylor započeti utakmicu protiv Bills odbrane koja vodi ligu po broju intercepcija sa osam. Koji NFL prop opklade trebate zaključati za Taylora? Pre nego što se kladite na bilo koje NFL prop opklade za nedeljnu noćnu utakmicu Week 6 ili izaberete selekcije na sajtovima kao što je PrizePicks, trebate pogledati Bills vs. Giants NFL prop prognoze koje pokreće SportsLine AI.

Podaci su izrađeni pomoću najnovijih tehnika veštačke inteligencije i mašinskog učenja od strane Data Science tima SportsLine-a. AI prognoze su određene na osnovu statističkog učenja iz istorijskih podataka svakog igrača, a zatim quantitatively procenjujući snagu odbrane protivnika dodeljivanjem numeričke vrednosti od 100 pod nazivom matchup score. Kad se formulira predviđanje, AI ocena se generiše koristeći predviđanje, matchup score i kvote tržišta. Na primer, mogli biste videti ocenu od 5 zvezdica na opkladi preko ako se igrač suočava sa slabom odbranom, njihovo predviđanje se razlikuje od linije i postoje povoljne kvote.

SportsLine AI je prvi potpuno automatizovani prediktivni model na SportsLine-u. Kontinuirano se osvežava sa najnovijim dostupnim podacima i može vam pomoći da uočite najveće razlike u kvotama. Do sada ove sezone, SportsLine AI je pogodio ogroman broj od 241 prop opklade ocenjene sa 4.5 i 5 zvezdica, što je donelo snažan profit od $1,350 za igrače koji su uložili $100. Svi koji su ga pratili su na velikom dobitku.

Za Bills vs. Giants u nedeljnoj noćnoj utakmici, model je ocenio NFL prop kvote igrača i pružio Giants vs. Bills izbore za svako dostupno prop tržište. Ovdje možete videti samo prognoze AI igrača Bills vs. New York.

Nakon analize Giants vs. Bills i pregleda desetina NFL prop tržišta, SportsLine AI kaže da Bills prijemnik Gabe Davis prelazi 43.5 jardi prijema. Davis je ove sezone započeo snažno, hvatajući 18 lopti za 320 jardi i četiri tačdauna. Bio je efikasan, iskoristivši svojih 26 ukupnih meta i postigavši tačdaune u četiri uzastopne utakmice.

24-godišnjak dolazi sa svojom najboljom izvedbom sezone, hvatajući šest lopti iz osam meta za 100 jardi protiv Jacksonvillea. Davis je premašio 43.5 jardi prijema u tri od svoje poslednje četiri utakmice, sa barem 15 jardi viška u sve tri od tih izdanja. Ima povoljan okršaj protiv New York odbrane koja je u donjoj polovini lige po broju dozvoljenih jardi po igri (226.6).

Davis završava sa skoro 80 jardi prijema prema najnovijim projekcijama SportsLine AI, što čini ovo 5-zvezdanim izborom za nedeljnu noćnu utakmicu.

Ovdje možete videti više NFL propova. Kako napraviti NFL prop opklade između New Yorka i Buffala

SportsLine AI takođe kaže da još jedna zvezda prelazi svoj ukupni broj jardi i ima još pet drugih NFL propova ocenjenih sa četiri ili više zvezdica. Morate pogledati analizu modela pre nego što postavite bilo kakve prop opklade za Bills vs. Giants u nedeljnoj noćnoj utakmici.

Koje Giants vs. Bills prop opklade trebate ciljati za nedeljnu noćnu utakmicu? Posetite SportsLine sada da biste videli najbolje Bills vs. Giants propse, sve od potpuno nove SportsLine AI koja je pogodila 241 najbolje ocenjenu opkladu ove sezone.

Read More