Britanski CarCloud prikupio 425 hiljada funti

0
26
britanski-carcloud-prikupio-425-hiljada-funti

 Britanska platforma za finansiranje automobila CarCloud, završila je svoj krug ulaganja Seedrs-a, prikupivši 425.000 funti što je 100.000 funti više od očekivanog.  

PCPress.rs Image

 Ova runda se završava procenom vrednosti od 6,82 miliona funti nakon unovčavanja, posle opsežne provere koju je sproveo Seedrs. 

 CarCloud rešava značajan finansijski teret za potrošače u Velikoj Britaniji, gde je vlasništvo automobila drugi najveći mesečni trošak, u proseku 478 funti mesečno.  CarCloud platforma za veb i aplikacije kombinuje podatke o vozilu, vozaču i ponašanju sa uvidima u automobilsku industriju kako bi uštedela vreme i novac vozača, sa podacima za poboljšanje ekoloških rezultata. 

 Platforma pruža digitalnu pogodnost, štedeći vreme i novac dok pomaže korisnicima da razumeju finansijske prednosti smanjenja uticaja na životnu sredinu. CarCloud-ov tim se nosi sa složenošću, osiguravajući da korisnici mogu bez napora da upravljaju svojim finansijama vezanim za automobile. Karakteristike uključuju praćenje troškova, upravljanje finansijama, kupovinu osiguranja i podsetnike za MOT, poreze i rokove osiguranja

 „Bili smo uvereni da ćemo dostići cilj od 325 hiljada funti, ali smo bili srećni što smo prebacili za 30 odsto. Štaviše, neki od naših investitora su bili značajni anđeli, tako da smo oduševljeni što prelazimo na sledeći korak evolucije CarCloud-a“, rekao je Geoff Turral, suosnivač CarCloud-a. 

 CarCloud-ova trenutna ponuda proizvoda uključuje osnovne alate i usluge dizajnirane da pojednostave posedovanje automobila i finansiranje za potrošače. Kompanija takođe inovira niz funkcija namenjenih i B2B i B2C tržištima, uključujući smanjenje B2B rizika i usklađenost i poređenje troškova celog života. CarCloud će uskoro biti dostupan za 40 miliona licenciranih vozača u Velikoj Britaniji i mogao bi im pomoći da kontrolišu troškove vozila i uštede vreme i trud u upravljanju plaćanjima, kupovini novih vozila i smanjenju uticaja na životnu sredinu prelaskom na EV

Izvor: tech.eu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.