Bright Memory: Infinite sa besplatnim apdejtom dobio prikaz iz trećeg lica

0
37
bright-memory:-infinite-sa-besplatnim-apdejtom-dobio-prikaz-iz-treceg-lica

Bright Memory: Infinite je bila jedna od prvih igara za Xbox Series X koja je prikazana još 2020. godine. Od tada je naslov došao i otišao, ali developeri su nastavili marljivo da rade na uvođenju velikih novih funkcija u igru. U iznenađujućem i besplatnom ažuriranju, Bright Memory: Infinite sada može da se igra u potpunosti u trećem licu.

Najavljujući ažuriranje putem objave na Steam-u, tim Bright Memory: Infinite je rekao: „Zdravo svima, objavili smo specijalno ažuriranje za proslavu kineske Nove godine u kojem se nadamo da ćete uživati! Uvodimo potpuno novi režim pomoći u perspektivi.”

Objašnjavajući kako novi režim funkcioniše, nastavili su: „Kada ga uključite u podešavanjima, Sheliin model će biti prikazan na ekranu. Sheliin model će biti prikazan samo dok se kreće i puca iz oružja bez ciljanja. Kamera će se vratiti u prvo lice kada ciljate, koristite veštine, koristite Light Blade, branite se i borite se.“

Objavljen trejler koji prikazuje ovaj novi režim trećeg lica izgleda impresivno i dobro sprovedeno, a prebacivanje između perspektiva je brzo i besprekorno. Štaviše, animacije u trećem licu su takođe implementirane u potpunosti, što znači da je borba u 3. licu jednako glatka i blistava kao u prvom licu.

Naravno, ažuriranje sa sobom donosi i gomilu popravki, optimizacija i novi besplatni kozmetički DLC.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More