Bremont Broadsword Recon, model ograničene serije, priključuje se Armed Forces kolekciji ovog brenda

0
39
bremont-broadsword-recon,-model-ogranicene-serije,-prikljucuje-se-armed-forces-kolekciji-ovog-brenda

Britanski proizvođač satova Bremont predstavio je najnoviju pridošlicu u svojoj Armed Forces kolekciji u vidu modela ograničene serije Bradsword Recon. Ovaj sat koji vuče korene iz dugogodišnje sardanje brenda Bremont i Britanskog ministarstva odbrane inspirisan je terenskim satom Dirty Dozen koji je napravljen krajem Drugog svetskog rata i dodeljivan britanskim vojnicima.

Model Broadsword Recon ima dvodelno kućište prečnika 40 mm od ojačanog poliranog nerđajućeg čelika sa saten završnom obradom i krunicom na uvrtanje, zatim ima mat-crni sendvič brojčanik, kazaljke i numerale presvučene mat-crnim Superliminova premazom, podbrojčanik za sekunde, indikator datuma na 3 sata i kupolasto safirno staklo. Poklopac kućišta je takođe od nerđajućeg čelika i dolazi sa utisnuta tri grba Oružanih snaga i natpisom „Approved by Her Majesty’s Armed Forces“ (odobren od strane Kraljičinih oružanih snaga), što označava da je ovaj sat ograničene serije dizajniran i odobren od strane Ministarstva odbrane tokom vladavine njenog visočanstva.

Sat dolazi sa klasičnom dvobojnom, prugastom, platnenom NATO narukvicom širine 20 mm sa kopčom od nerđajućeg čelika. Kupci takođe mogu da se opredele za besplatnu gumenu Black Temple Island narukvicu ili tamno-braon vintidž kožnu narukvicu uz tri različite dužine narukvice.

Mehanizam koji pokreće model Broadsword Recon je automatski modifikovani Bremont kalibar 11 1/2’’ BE-95-2AV sa 31 draguljem, Glucydur balansnim točkom, Anachron balansnom oprugom, Nivaflex pogonskom oprugom, vodootpornošću do 100 m i baterijom snage od 38 sati. Bremont Broadsword Recon napravljen je u ograničenoj seriji od svega 200 primeraka i dostupan je već sada na sajtu brenda Bremont po ceni od 3.695$.

Read More