Breitling predstavlja drugo ograničeno izdanje modela Top Time Deus

0
54
breitling-predstavlja-drugo-ograniceno-izdanje-modela-top-time-deus

Breitling i australijska kompanija Deus Ex Machinakoja pravi unikatnu opremu za motocikle i surfovanje ponovo su udružili snage kako bi predstavili ograničeno izdanje hronografa Top Time Deus. To je druga kolaboracija ova dva brenda, nakon izbacivanja njihovog prvog sata 2021. godine.

Kao i kod njegovog prethodnika, dizajn je inspirisan Top Time modelom iz 60-ih godina prošlog veka, popularnog među takozvanim „kafe trkačima“ i ljubiteljima sportskih automobila, sa detaljima u pažljivo biranim bojama.

Na belom lakiranom brojčaniku nalazi se totalizator u nebo-plavoj boji i tahimetarska skala u istoj boji. Entuzijasti će prepoznati glavne detalje koji su učinili prvu kolaboraciju uspešnom, uključujući ručicu hronografa u obliku munje, drukere u obliku pečurki i narukvicu od teleće kože sa trkačkim motivima. Na poklopcu sata ugraviran je Deus motocikl sa vozačem po dizajnu kreativnog direktora kompanije Deus, Karbija Takvela. Poklopac svakog sata je obeležen natpisom „Jedan od 2000“.

Top Time Deus ima samonavijajući Breitling kalibar 23 sa COSC sertifikatom, koji je smešten u kućištu od nerđajućeg čelika sa prečnikom od 41 mm i vodootpornošću do 30 metara. Maloprodajna cena je 5.500$

Read More