Borilačka igra Sifu konačno dolazi na Steam naredne godine

0
51
borilacka-igra-sifu-konacno-dolazi-na-steam-naredne-godine

Tokom proteklih nekoliko godina, mnogi veliki i mali naslovi za PC objavljeni su isključivo u Epic Games Store-u, pri čemu korisnici Steam-a moraju da ostanu strpljivi i sačekaju da se ovi ugovori okončaju pre nego što ga pokupe na platformi koju žele. Jedna takva igra zaključana iza Epic Games Store-a bila je Sifu… ali ne još zadugo.

Razvijen od strane Sloclap-a, Sifu je fokusirana i kompleksna 3D tabačina, sa jedinstvenom cakom za gejmplej u obliku mehanike starenja likova. Igra je objavljena još u februaru 2022. za PlayStation i PC – iako samo u Epic Games Store za potonju platformu.

Objavljujući na Twitteru, tim je rekao „Sifu KONAČNO dolazi u Steam i Xbox, odmah uz Title Update 4: Arene! Testirajte svoje veštine i otključajte nove poteze u raznim novim okruženjima i izazovima na više platformi nego ikada!”

Kako je studio primetio, Sifu je dobio više besplatnih ažuriranja sadržaja od svog lansiranja pre skoro godinu dana, uključujući nove režime igranja, odeću, mehaniku i još mnogo toga. Update 4 biće najveće do sada, „dodavanje sati igranja besplatno!“ u onome što izgleda kao izazov koji se može ponoviti.

Sifu je zaista jedna od najboljih indie igara 2022. i zato je uzbudljivo videti da će i Xbox i Steam korisnici uskoro moći da se dočepaju igre.

— SifuGame (@SifuGame) December 20, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More