Borderlands film na velika platna stiže u avgustu 2024. godine

0
77
borderlands-film-na-velika-platna-stize-u-avgustu-2024.-godine

Još početkom 2020. godine je najavljeno da je u pripremi filmska adaptacija popularne FPS franšize izdavača Gearbox – Borderlands, sa rediteljem horora Eli Rothom na čelu produkcije. Iako još uvek nismo dobili trejler za film, The Borderlands Movie je sada dobio zvanični datum izlaska.

Kako je prvo izvestio Deadline, film Borderlands koji režira Eli Roth će se pojaviti na velikim ekranima 9. avgusta 2024. godine. Distribuiran od strane Lionsgate-a, film će pratiti popularnog lika Lilith (koju glumi Cate Blanchett):

“Famozni treasure hunter sa misterioznom prošlošću, [koja] se nevoljno vraća na svoju matičnu planetu Pandora da bi pronašla nestalu kćer Atlasa (Edgar Ramirez), najmoćnijeg S.O.B-a u univerzumu. Ona formira neočekivani savez sa neobičnom ekipom izgnanika – Roland (Kevin Hart), nekada visoko poštovani vojnik, ali sada očajan za iskupljenje; Tiny Tina (Ariana Greenblatt), divlja pre-tinejdžerka demolisionista; Krieg (Florian Munteanu), mišićavi, retorički izazvani zaštitnik Tine; Tannis (Jamie Lee Curtis), naučnik koji je sve video; i Claptrap (Jack Black), uporno “mudar” robot.”

Eli Roth kao reditelj je najpoznatiji po horor žanru, režirajući poznate filmove poput Cabin Fever, Hostel i The Green Inferno. Govoreći ranije o filmu, Roth je rekao “Veoma sam uzbuđen što ulazim u svet Borderlandsa i ne bih mogao to raditi sa boljim scenarijem, producentskim timom i studijem. Imam dug i uspešan odnos sa Lionsgate- osećam kao da smo zajedno odrasli i da je sve u mojoj režiserskoj karijeri vodilo ka projektu ovakve veličine i ambicije.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More