Borderlands 4 je izgleda u razvoju

0
63
borderlands-4-je-izgleda-u-razvoju

Prošlo je nekoliko godina otkako je Gearbox objavio Borderlands 3. Od tada je Gearbox radio na nekoliko spin-off igara, ali izgleda da se pažnja studija sada vraća glavnom serijalu, sa Borderlands 4 u razvoju.

Iako još uvek nije zvanično najavljena, Games Radar ukazuje na to da je glumac Angie Jho Le dodao Borderlands 4 u svoj glumački rezime, konkretno izražavajući prethodno neviđenog lika Aiyumi. Producent Nadia Danova je takođe navela rad na Borderlands 4 na svojoj LinkedIn stranici.

Ako to nije dovoljan dokaz da je Borderlands 4 sada u razvoju, tvit osnivača Gearboxa, Randy Pitchford, nudi više dokaza. U tvitu za regrutaciju, Pitchford poziva developere da “uđu u akciju Borderlandsa”, dodajući da rade na “velikom”, što se čini kao jasan pokazatelj da je u pripremi nova glavna igra Borderlands franšize, a ne novi spin-off.

Taj tvit je objavljen još 2021. godine, što bi značilo da Gearbox već neko vreme radi na Borderlands 4. Ako se sada snima glasovni rad, ne bismo bili iznenađeni da vidimo pravu najavu za Borderlands 4 u narednoj godini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More