Borderlands 3: Guns, Love, and Tentacles

0
267

Borderlands 3 je polako startovao kada je u pitanju DLC. Moxxi’s Heist of Handsome Jackpot bio je nešto više od uslužnog dodatka, a dugačak niz besplatnih ažuriranja koje je Gearbox implementirao uglavnom su bili za na bolјe.

Dok nastavlјamo da idemo kroz taj premijum sezonski pass, Borderlands 3: Guns, Love i Tentacles otima se za vašu pažnju se temama o lјubavi i Lovecraft-u. To je pametan brak.
Čitava premisa Guns, Love i Tentacles nekako je apsurdna, ali volimo ga zbog toga. Volјeni Wainwright i Hammerlock se venčavaju i žele da imaju njihovu ceremoniju u potpuno uvrnutom, ne baš sasvim uredno ukletom gradu za koji u početku ne shvataju da je proganjan: Scooby-Doo vajbovima, proverite.

Ne samo što se pomenuti par oseća tako prirodno, već gromoglasni koncept omogućava bivšem članu ekipe Borderlands-ove ekipe Gaige da uđe u sukob kao ludi planer za venčavanje, što je takođe dobitak (malo smo pristrasni kao FL4K igrači, ali bilo je cool za rasturanje sa Gaige i njenim robotskim saputnikom Deathtrap-om). Međutim, nije sve u borbi. Neki zadaci uklјučuju narudžbine poput postavlјanja balona za prijem: takve vrste stvari. Lepa je promena tempa sa određen da uspe na „uvek uključen kazino DLC.

Guns Love TentaclesPostoje dva glavna bioma na delu: ledena pustoš i jezivo ružičasta i zelena aura, sirotinjskih naselja zvana Cursehaven. Upravo se u poslednjem događa većina pripovedanja, dok se dogodi da valcer krećete u Cthulian ritual prizivanja i sav se pakao oslobađa: nema mnogo igrica koje mogu ovu stvar da izvedu, ali Borderlands se uvlači u njega sa zdravom mešavinom misticizma i okultnosti.

Guns Love TentaclesGuns, Love, and Tentacles je estetski manje blistav u poređenju sa svetlim neonskim kockarnicama Handsome Jackpot-a, ali nisu vizuelno tromi. Zelena i lјubičasta nijansa razlikuju se od ostatka kampanje, čak i ako se Cursehaven povremeno oseća kao ponovo namenjeni Halloween DLC (sećate se „Headhunter Packs?“ Man Borderlands 2 su imali mnogo plaćenog DLC-a). Nјegova najveća vrlina? Omogućava nam tone džinovskih arena za raširivanje nogu, što zaista omogućava povolјnim sesijama za više igrača.

Ovo je gusti dodatak koji će vam trajati najmanje 10 sati ako sudelujete u lancima sporednih zadataka, sa lepim malim epilogom povrh svega toga. Na putu će se neki njegovi zadaci osećati pomalo dopadlјivim, i malo dosade će se utopiti; primer kurs za nekoliko delova pograničnog sveta kao celine. Isto važi i za nekoliko boss borbi, koje su u osnovi samo veće verzije postojećih neprijatelјa.

Uprkos nekim dugotrajnim problemima sa formulom u celini, Borderlands 3: Guns, Love i Tentacles ima malo više srca u odnosu na prvi DLC. Ponekad može da se vuče sa istim neprijatelјima, ali premisa i manji više intimniji fokus glume to nose. Za sada je Gearbox dva od dva na sezona pass-u, ali samo malo.

Borderlands 3: Guns, Love, and Tentacles was last modified: 25 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post Borderlands 3: Guns, Love, and Tentacles appeared first on ITNetwork.

Original Article