Bluetooth slušalice koje mogu biti spojene na dva uređaja istovremeno – Oppo Enco Air3 (40€)

0
99
bluetooth-slusalice-koje-mogu-biti-spojene-na-dva-uredjaja-istovremeno-–-oppo-enco-air3-(40e)

Neki dan su mi stigle nove bežične slušalice s Aliexpress-a pa sam snimio kratak video da vam ih pokažem. Riječ je o Oppo Enco Air3 Bluetooth 5.3 slušalicama koje imaju mogućnost istovremeno biti spojene na dva uređaja – znači koristite ih na laptopu, zazvoni vam telefon, javljate se na telefon i slušalice automatski prenose zvuk poziva s telefona – ne morate ih ručno prespajati. Izvrsna funkcionalnost. Također možete pojačavati i stišavati jačinu zvuka pristiskom na slušalice – ne morate vaditi telefon iz džepa – ni tu funkcionalnost nisam imao na dosadašnjim budget slušalicama od Xiaomi i Realme marki.

Oppo Enco Air3 slušalice trenutno koštaju oko 40€ (s PDV-om i poštarinom za Hrvatsku) i možete ih naručiti na Aliexpress-u: https://s.click.aliexpress.com/e/_DFC1rGX

Pogledajte video (zapratite me na Youtube-u https://www.youtube.com/c/cile1977, pratite me i na Facebook-u https://www.facebook.com/bswireless.brodski.stupnik/):


Slušalice podešavate putem aplikacije HeyMelody – verzija za Android mobitele: HeyMelody, Aplikacije na Google Playu i verzija za Apple uređaje: HeyMelody on the App Store (apple.com)

Read More

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.