Bluepoint Games, majstori remake izdanja, spremaju najavu novog projekta

0
46
bluepoint-games,-majstori-remake-izdanja,-spremaju-najavu-novog-projekta

Bluepoint Games je pomogao da se pokrene lansiranje PlayStation 5 svojim odličnim rimejkom klasika studija FromSoftwar – Demons Souls – iz 2009. Od tada, tim je bio relativno tih – do sada, jer smo prvi put dobili nagoveštaj vezan za narednu igru na kojoj rade.

Kao deo sezonskih proslava, Sony je – preko PlayStation bloga – objavio čitav niz božićnih čestitki iz studija širom sveta, internih za PlayStation i izdavače trećih strana.

Lista studija i izdavača koji učestvuju je impresivna i uključuje one poput Activision, Bandai Namco, Square Enix, Sucker Punch Productions, Konami, Media Molecule, SEGA, Guerilla Games, Naughty Dog i još drugih.

Iako je većina kartica simpatična, ali bezopasna, praznična kartica koju je objavio Bluepoint Games nagoveštava da bi se najava za njihov sledeći projekat mogla dogoditi vrlo uskoro. Kartica prikazuje četiri različita poklona pored božićne jelke sa tri otvorena i jednim koji tek treba da bude otvoren.

Tri otvorena poklona su u sebi imala štit (Demon Souls), Drevni mač (Shadow of the Colossus) i Levijatansku sekiru (God of War: Ragnarok).

Iako Bluepoint Games nije razvio God of War Ragnarok, oni su pomogli u njegovom stvaranju, tako da sva tri otvorena poklona predstavljaju tri najnovija naslova tima, dok četvrti sada primamljivo čeka da bude otvoren; nadamo se 2023. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


The post Bluepoint Games, majstori remake izdanja, spremaju najavu novog projekta appeared first on PLAY!.

Read More