Blue predstavio novi mikrofon za streamere

Obzirom na veliku popularnost livestreaminga, YouTuberi i drugi vloggeri sve više traže jednostavne plug-and-play USB mikrofone koji će im pružiti odličnu kvalitetu dok brbljaju o svojim uspjesima u Fortniteu ili održavaju školu šminkanja za pudlice. Jedna od tvrtki proizvođača mikrofona koje su poznate među streamerima je Blue, koja je na CES 2019 sajmu predstavila novi mikrofon pod nazivom Ember koji donosi XLR, što znači da se može koristiti za streaming, ali i u profesionalnim studijskim okruženjima.

Blue Ember će se prodavati po cijeni od 100 dolara i specijalno je dizajniran da čim više otkloni pozadinsku buku, pa će hvatati najviše ono što je ispred njega, dok će potisnuti sve okolne zvukove iz vašeg prostora u kojem radite.

Kako vam ne bi uzimao previše mjesta mikrofon je vrlo tanak, pa će vaša faca u malom „slika u slici“ prozorčiću biti uvijek vidljiva. Kao i druga XLR oprema, Ember se napaja putem "phantoma“ i nudi high-output gain koji se može lijepo nositi s govorom, pjevanjem i instrumentima, pa će vam odlično doći i kao opcija za snimanje glazbe u kućnom studiju. Prodaja započinje u veljači.

Original Article