Blizzard tvrdi da neće naplaćivati 45 dolara za skinove u Overwatch 2

0
53

Samo nekoliko meseci nas deli od toga da Overwatch 2 postane dostupan kroz Early Access. Nova igra će imati besplatni multiplejer i uvesti nove metode monetizacije, sa planovima za prodaju skinova direktno u prodavnici, a ne kroz loot kutije. Nedavno istraživanje pokazalo je da bi neki skinovi mogli biti veoma skupi, što bi izazvalo zabrinutost i primoralo Blizzard da reaguje.

Kao što je istakao Porterguage na Twitteru, nedavno je Activision Blizzard tražio povratne informacije uoči lansiranja Overwatch 2. Istraživanje sugeriše da bi se legendarni skin prodavao za 24,99 dolara, a ‘mitski’ bi koštao 44,99$, privesci za oružje bi koštali 9,99 dolara svaki, a pakovanje od tri spreja bi koštalo 4,99$.

Ove cene su brzo izazvale zabrinutost u celoj zajednici. Cene su visoke, ali s obzirom na iskustvo Activision Blizzard-a sa mikrotransakcijama, ne bismo se iznenadili da vidimo preskupe skinove i kozmetiku u novoj igri. Međutim, Blizzard je odgovorio IGN-u, tvrdeći da cene prikazane u anketi „ne ukazuju na konačnu cenu“.

Konkretne cene za prodavnicu kozmetike Overwatch 2 nisu otkrivene. Blizzard planira da otkrije više o sistemu prodavnice i Battle Pass uoči lansiranja igre 4. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Blizzard tvrdi da neće naplaćivati 45 dolara za skinove u Overwatch 2 appeared first on PLAY!.

Original Article