Blizzard otkrio kakvi su planovi za Overwatch za 2017. godinu

Igra Overwatch je postigla veliki uspeh od kako je objavljena početkom godine, ali Blizzard želi da uradi sve da osigura njen uspeh duže vreme. Režiser igre Džef Kaplan je uradio rekapitulaciju stvari koje su uradili za igru u toku ove godine, ali i najavio šta planiraju da urade u 2017. godini sa igrom. U videu koji traje oko 12 minuta Kaplan otkriva da postoji više heroja koji su predviđeni za sledeću godinu, nove mape, novi modovi za igru kao i izmene postojećih karaktera.

On je takođe rekao da Blizzard radi na mnoštvu zabavnih prototipa i nada se da će gejmeri moći da ih vide u toku 2017. godine. Međutim, kako se radi samo o prototipima, nejasno je koliko njih ćemo videti u igri. Kaplan je poručio i da će Blizzard poboljšati Spectator mod koji će poboljšati pro turnir scenu.

Imajući u vidu da Blizzard-ovo interesovanje za eSports nije tajna, onda sve ovo dolazi kao dobra vest. U na kraju, Kaplan je spomenuo da postoje planovi da se uvede server pregledač gde gejmeri mogu da pretražuju prilagođene igre gde su pravila igre donešena od strane gejmera.

Overwatch je Blizzardova igra koja je najbrže stigla do 20 miliona igrača

Izvor: Ubergizmo

Article source: http://www.benchmark.rs/vesti/blizzard_otkrio_kakvi_su_planovi_za_overwatch_za_2017._godinu-68920