Blizzard najavio Worldsoul sagu – trilogiju ekspanzija za World of Warcraft

0
71
blizzard-najavio-worldsoul-sagu-–-trilogiju-ekspanzija-za-world-of-warcraft

Dok su se nedavna curenja informacija o Diablo 4 pokazala tačnim na BlizzConu ove godine, nedavna curenja informacija o World of Warcraft su bila potpuno pogrešna. BlizzCon je iznenadio igrače WoW-a na događaju ove godine sa najavom trilogije ekspanzija, koje čine Worldsoul Saga.

Chris Metzen, omiljeni veteran WoW-a među fanovima, najavio je novi set ekspanzija za WoW, koje će zajedno ispričati veliku, značajnu priču koja će igrače duboko uvući u Warcraft lore. Prva ekspanzija, pod nazivom ‘The War Within’, biće dostupna sledeće godine, a prvi sinematik može se pogledati ispod.

The War Within će igrače “spustiti u srce samog Azerotha”, predstavljajući nove podzemne kraljevine i drevne kulture. Odatle, prelazimo na sledeću ekspanziju, Midnight, koja će igrače poslati u Quel’Thalas u Old World, sa zadatkom da zaustave sile praznine da preuzmu kontrolu. Konačno, treća ekspanzija, The Last Titan, će vratiti legendarni Titans of Azeroth.

Prema Metzenu, developeri pokušavaju da “uspostave grmeći otkucaj srca” za WoW franšizu sa ovom velikom novom sagom o ekspanziji. Pored novog sadržaja koji gura WoW priču napred, BlizzCon je takođe imao ažuriranja za igrače WoW Classic, sa najavom Cataclysm Classic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More