Bivši developeri studija Bioware i Bethesda predstavili igru Corner Wolves

0
20

Gejming industrija je izuzetno dinamično mesto, gde je sasvim normalno da developeri jednostavno napuste studio u kojem su radili godinama, kako bi se oprobali na nekom novom polju i predstavili drugačije iskustvo.

Ovoga puta pišemo o bivšim zaposlenima u studiju Bioware i Bethesda, poput Manvira Hira, gejmplej dizajnera za Mass Effect, koji je i glavni osnivač novog studija.

Novi studio nosi naziv Brass Lion Entertainment i već je predstavljena prva igra, Corner Wolves, koja bi trebalo da pruži potpuno novo iskustvo. Priča igrače vodi u Harlem devedesetih godina i cilj je da predstavi stvari iz nešto drugačije perspektive i sa nekim problemima koji nisu do sada prikazani u video igrama.

Igrate kao mlada devojka koja pokušava da otkrije ko stoji iza ubistva njenog oca i koji su motivi. Gejmplej se odvija iz ptičije perspektive i borbeni sistem je baziran na upotrebi hladnog oružja.

Razvojni tim okuplja dosta developera sa iskustvom u industriji, iz već pomenutih studija, kao i nekolicinu njih koji su radili na Sleeping Dogs naslovu.

Trenutno nije poznato kada će Corner Wolves ugledati svetlost dana.

Today, we are excited to officially announce Brass Lion Entertainment, a studio focused on making games, film, TV, and other media from a diverse, inclusive perspective. Our first universe, @CornerWolves, is featured in the Dec 2019 issue of Game Informer.https://t.co/1TxAcniR9M

— Brass Lion Entertainment (@brasslionent) November 5, 2019

The post Bivši developeri studija Bioware i Bethesda predstavili igru Corner Wolves appeared first on PLAY!.

Original Article