BioShock film dobio scenarista i redatelja

0
37

Početkom ove godine Netflix je objavio da se udružio s game developerskim studijima i izdavačima igara 2K i Take-Two Interactive, kako bi zajednički producirali igrani film temeljen na poznatoj franšizi igara BioShock.

Mada od tada nisu izlazili s nikakvim detaljima, sada smo saznali da su pronašli scenaristu i redatelja, a još uvijek nije poznato kako teku pripreme i jesu li počeli razmatrati kojim glumcima će biti podijeljene glavne uloge.

Ono što se zna da će redatelj filma biti Francis Lawrence, koji iza sebe ima nekoliko visokobudžetnih uspješnica uključujući I Am Legend i četiri od pet filmova iz serijala Igre gladi (uključujući predstojeći The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes), dok je za scenarij zadužen Michael Green, scenarist filmova Logan, Blade Runner 2049 i American Gods.

Obzirom da peti spin-off nastavak Igara gladi još nije dovršen jer mu je premijera predviđena za 2023. godinu, Lawrence još neko vrijeme neće biti u mogućnosti napraviti prvi trailer koji bi nam trebao otkriti kako će retrofuturistički BioShock izgledati u filmskom obliku, no čini se da će mu radnja biti smještena u prvi dio igre koji se zbiva u podvodnom gradu Raptureu.

Original Article