BioShock 4 navodno ima ogromne probleme u razvoju

0
49
bioshock-4-navodno-ima-ogromne-probleme-u-razvoju

Znamo da je 2K studio Cloud Chamber već nekoliko godina radio na novoj BioShock igri. Koristili su najnovije tehnologije, uključujući Unreal Engine 5. Nažalost, nove glasine tvrde da se igra trenutno nalazi u teškom stanju.

Twitter leaker OopsLeaks, koji je izveštavao o BioShock ažuriranjima nekoliko puta tokom prošle godine sada tvrdi da se igra čini da je zaglavljena u nečemu što se naziva development hell. Prema njihovom navodnom izvoru, razvoj igre je iznova započet čak četiri puta. To nije previše neobično za igru koja prolazi kroz pre-produkciju. Ali se takođe tvrdi da tim za pisanje nije uspeo da utvrdi narativ sa kojim je tim zadovoljan da nastavi.

Takođe se tvrdi da je u timu bilo mnoštvo organizacionih problema, što je pogoršano prelaskom na rad od kuće još od pandemije korona virusa.

Thread se završava pozitivnom notom. Tvrdeći da se projekat ove godine vraća na pravi put. To bi impliciralo da projekat zapravo nije u razvojnom paklu. Tim je iterirao i isprobao već nekoliko ideja pre nego što je odlučio da promeni svoju dalju razvojnu strategiju. Ali obzirom na to da Take-Two možda ima ovu igru planiranu za FY2025 (od aprila 2024. do marta 2025. godine), očekivali bismo da stvari u ovom trenutku idu dobrim tokom.

Nedavni Take-Two poziv za zaradu takođe je sugerisao da je igra još uvek zakazana za izlazak u FY2025.

The new Bioshock is in development hell.

Despite a complete change in development leadership, the Bioshock series is still haunted by the curse of problematic development. No game details will be described here, and this is likely to be my final report on the next Bioshock. pic.twitter.com/5oppXBsbns

— Oops Leaks (@oopsleaks) May 18, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More