Bikerz

0
251

Mučna kombinacija borbe na putevima i motocikala je stvar od kojih su napravlјene video igre, a Forever Young Games izgleda da želi da iskoriste to sa njenim novim naslovom Bikerz. Međutim, iako ovaj naslov može da ponuditi više motocikala i oružja za izbor, razvojni tim je uspeo da ovaj naizgled zanimlјiv koncept učini užasno dosadnim.

Nakon što odaberu njihov motocikl, vozača i oružje, igrači će se popeti na motocikle i voziti se duž duge staze. Ovo je daleko od nedelјne vožnje – međutim, veliki broj danguba takođe se pojavljuje na ulicama i žele da vas smaknu. U onome što je bitka pameti i oružja, na igračima je da uklone ove rivale i dođu do kraja svake faze.

BikerzZvuči kao zanimlјiv koncept, zar ne? Međutim, ono što je ovde pokvareno je bez mogućnosti popravke. Za jedno, puškaranje je suvoparnije od vode u mašini za pranje sudova – igrači će beskrajno pucati iz njihovog oružja, dok će se polako udalјavaju od vatre njihovih neprijatelјa. To dovodi do jadne igre pililića u kojoj se igrači polako kreću gore-dole dok neprijatelј ne bude pobeđen. Moćno oružje i slabi neprijatelјi čine da se ovo čini previše lako, a pojačanje oružja, oklopa i zdravlјa čine ga nemogućim da se izgubi. Ako ništa drugo, najveća količina raznolikosti koju smo videli tokom svakog igranja bila je izmena radio stanice, što je otprilike uzbudlјivo koliko i zvuči.

Bikerz takođe ima ozbilјan problem sa ponavlјanjem. Igrači će raditi istu stvar u svakoj fazi, a krajnji cilј je da dođu do kraja svake oblasti. Često se oseća kao igra koja čeka, jer ponavlјanje se kreće pre nego kasnije. Neka vrsta raznolikosti svake faze ili samo bilo šta što bi zaista učinilo da se ovaj izdvoji. Jednostavno se oseća uopšteno generički, kao da se igra s isečcima koji gotovo nemaju raznolikost od nivoa do nivoa.

BikerzNažalost, prezentacija na brzu rukune pomaže u ovom naslovu. Scenografija se ponavlјa do beskonačnosti poput nečega iz Flintstones-a, a sa likovima nema nikakve vrste animacije. Gotovo je komično videti kako jedan duh ostaje na mestu, a nasumični meci se ispalјuju iz njegove opšte blizine. Krajnji rezultat su ravni duhovi koji samo klize uporedo, što izgleda apsolutno neiskreno. Neki od izbora vozila su takođe pod znakom pitanja – sa sigurnošću možemo reći da nikada nismo videli nikoga da vozi uporedo u Volkswagen Beetle.

Da bi naterali igrače da nastave, novac može da se usput prikuplјa na način koji može da otklјuča dodatne likove, motocikle i oružje. Iako oružje pakuje više snage, nema dovolјno raznolikosti da su ovi otklјučani zaista vredni istraživanja.

Bikerz uspeva da napravi nezamislivo tako što je naizgled uzbudlјiv koncept pretvora u nešto što je apsolutni naporan posao. Ovaj naslov jako pati od ponavlјanja, a igračima će biti dosadno zbog toga mnogo pre nego sve bude rečeno i učinjeno.

Bikerz was last modified: 6 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post Bikerz appeared first on ITNetwork.

Original Article