Bez brige, Cyberpunk 2077 neće zauzimati 200GB prostora na disku

0
1251

Kompanija Nvidia je nedavno otkrila najnoviju seriju grafičkih kartica, nazvanu Ampere(RTX 3000), gde je na dođajaju pored razbacivanja raznim brojkama i u praksi na igrama prikazala moć novih čipova.

U ovom slučaju je iskorišćen nadolazeći naslov kompanije CD Projekt Red, Cyberpunk 2077, čiji je detaljni svet savršen za prikaz moći novih konzola sa fokusom na ray-tracing tehnologiji. Nedavno prikazani demo Noćnog grada izgleda izuzetno impresivno, što je kod određenih fanova probudilo strah da će Cyberpunk 2077 verovatno zauzimati dosta prostora na hard disku verzije za PC.

Vođa zajednice oko igre, Marcin Momot, je ubrzo izašao sa obaveštenjem da Cyberpunk 2077 neće zauzimati 200GB prostora na diskovima igrača, već će zapravo imati zahteve slične većini današnjih modernih igara, što može značiti čak i manje od 100GB.

Sistemski zahtevi za ovaj naslov još uvek nisu objavljeni, ali je Marcin istakao da će oni uskoro biti otkriveni, kada ćemo konačno saznati tačne potrebe za slobodnim prostorom, kao i kakva mašina će biti potrebna za pokretanje Cyberpunk 2077. To će se najverovatnije odigrati tokom novog Night City Wire događaja, zakazanog za 26. septembar

Na svu sreću, manje slobodnog prostora će trebati za ovu najiščekivaniju igru u prethodnim godinama, tako da od AAA naslova i dalje najviše prostora zauzima Call of Duty: Warzone.

Cyberpunk 2077 izlazi 19. novembra.

While the @CyberpunkGame system requirements are not out yet (they are coming soon, though!), I wanted to address this topic from reddit. The game won't take up 200GB when installed. You can expect the required HDD space to be on par with other modern titles. pic.twitter.com/tRigjPWLfC

— Marcin Momot (@Marcin360) September 2, 2020

The post Bez brige, Cyberpunk 2077 neće zauzimati 200GB prostora na disku appeared first on PLAY!.

Original Article