Beyond Good and Evil 2 je i dalje godinama daleko od izlaska

0
36

Prošlo je pet godina otkako je Ubisoft prvi put najavio Beyond Good and Evil 2, i nažalost, od tada je bilo nekoliko razvojnih ažuriranja. Igra je izgubila svog direktora još 2020. godine, a sada se prema novim izveštajima čini da je razvoje igre ponovo pokrenuta interno.

Nedavno je izveštač industrije, Tom Henderson, otkrio da Ubisoft počinje sa testiranjem za igru. Sada je imao priliku da razgovara sa nekim ranim testerima i video snimke i slike igre. U novom izveštaju, Henderson tvrdi da igra izgleda veoma drugačije i mnogo nepotpunije u poređenju sa igrom koju je Ubisoft pokazao 2018.

Testeri su navodno rekli da igri „nedostaje pravac“ u svom trenutnom stanju i da je verovatno još „godine daleko“ od zvaničnog izdanja. Naravno, takođe je vredno napomenuti da je Beyond Good and Evil 2 nedavno dobio novog glavnog pisca, tako da možda još nema nikakvih elemenata priče.

Sa novim vođama projekta, igra bi trebalo da počne da se oblikuje u narednih nekoliko godina, pod pretpostavkom da projekat ne bude ukinut i ponovo pokrenut.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Beyond Good and Evil 2 je i dalje godinama daleko od izlaska appeared first on PLAY!.

Original Article