Beyond Good and Evil 2 i dalje postoji! Najambiciozniji projekat kompanije Ubisoft do sada

0
66

Beyond Good and Evil 2 je proglašena za jednu od najambicioznijih igara izdavača Ubisoft ikada.

Ažuriranja igre koja se dugo razvijala su bila oskudna poslednjih godina do te mere da se nije znalo da li igra i dalje postoji, ali razvoj se nastavlja, a Ubisoft Barcelona trenutno traži starijeg animatora igranja koji bi radio na projektu.

„Preuzmite vlasništvo nad kvalitetom animacija i funkcionalnosti sistema igranja u jednom od najambicioznijih Ubisoft projekata do sada“, rekao je studio prošle nedelje u tvitu koji je reklamirao otvaranje radnog mesta.

Pozivajući se na programere koji rade na igri, Blumberg je u februaru tvrdio da je Beyond Good & Evil 2 ostala u predprodukciji nakon najmanje pet godina razvoja.

Ubisoft je prvi put tizovao Beyond Good and Evil 2 trejlerom 2008. godine, iako je nakon toga usledila skoro decenija tišine pre nego što se igra ponovo pojavila na E3 2017, kada je izdavač otkrio da će poprimiti oblik prequel-a.

Take ownership of the quality of the animations and the functionality of the gameplay systems in one of the most ambitious Ubisoft projects to date 🏴‍☠️
Apply today – https://t.co/y7POEkGkqb pic.twitter.com/fXR056a4c8

— Ubisoft Barcelona (@UbiBarcelona) May 19, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Beyond Good and Evil 2 i dalje postoji! Najambiciozniji projekat kompanije Ubisoft do sada appeared first on PLAY!.

Original Article

(Visited 9 times, 1 visits today)