Bethesda obećava da neće napustiti Redfall

0
74
bethesda-obecava-da-nece-napustiti-redfall

Nismo zaista čuli ništa o Redfall od lansiranja igre u maju. Od tada, većina razgovora se prebacila na novu igru Bethesde, Starfield. Međutim, Pete Hines kaže da nisu napustili igru i da još uvek ima ažuriranja koja dolaze.

U intervjuu sa GI.biz, Hines je dotakao stanje igre Redfall, rekavši “napravićemo od toga dobru igru”, delom zbog Game Pass-a i stalnog potencijala za nove igrače da otkriju i probaju igru.

Evo celog citata od Hinesa: “Lansiranje Elder Scrolls Online na PC-u nije bilo besprekorno, ali smo se držali toga. Sada je to kao ova neobično popularna višeplatformska. Isto je i sa Fallout 76. Redfall nije drugačiji za nas. U redu, nismo dobili početak koji smo želeli, ali to je još uvek zabavna igra… i nastavićemo da radimo na njoj. Uradićemo 60fps. Napravićemo od toga dobru igru jer znamo, kao prvi studio, Game Pass živi zauvek. Biće ljudi deset godina od sada koji će se pridružiti Game Pass-u, a Redfall će biti tamo.”

Hines je dodao da Bethesda obično ne odustaje ili napušta igre samo zbog grubog početka. Fallout 76 i The Elder Scrolls Online su oba dobra primera za to. ESO je imao srednji prijem na početku, ali kroz ažuriranja i proširenja, developeri su uspeli da izdube prostor na tržištu. Fallout 76 je bio kritički osuđen na izlasku, ali na kraju, tim je dodao više elemenata koje su fanovi tražili iz jednoigraca Fallout igara da bi popunio svet i vratio igrače u redove.

Nemamo vremenski okvir kada će stići glavna poboljšanja u Redfall, ali se nadamo da ćemo dobiti još jedno ažuriranje za igru pre kraja godine. Ažuriranje 60FPS za verziju konzole bi takođe trebalo da pomogne sa ukupnim sentimentom prema igri od Xbox igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More