Bethesda najavila da stiže 6 najtraženijih funkcionalnosti za Starfield

0
66
bethesda-najavila-da-stize-6-najtrazenijih-funkcionalnosti-za-starfield

Bethesda je danas najavila da će razne funkcionalnosti stići na Starfield na Xboxu i PC-ju kao deo “redovnih ažuriranja”, uključujući neke veoma značajne koje se odnose na HDR i DLSS.

“Ovo je igra koju ćemo podržavati godinama i godinama, pa molimo vas da nastavite sa slanjem povratnih informacija! Čak i ako ne stignemo odmah da se pozabavimo vašim zahtevima, voleli bismo to da učinimo u budućnosti, kao što su mape gradova. Naš početni prioritet je da se postaramo sa najvećim problemima sa bagovima ili stabilnošću, i dodajemo funkcionalnosti koje će unaprediti kvalitet života i koje mnogi traže.”

Evo liste tih “najtraženijih funkcionalnosti zajednice” za Starfield koje će uskoro biti dodate:

  • Kontrole za osvetljenje i kontrast
  • Meni za kalibraciju
  • HDR-a FOV klizač
  • Podrška za Nvidia DLSS (PC)
  • Podrška za 32:9 Ultrawide Monitor (PC)
  • Dugme za jelo

“Takođe usko sarađujemo sa Nvidiom, AMD-om i Intelom na podršci drajvera, i svako ažuriranje će uključivati nova poboljšanja stabilnosti i performansi.”

Uz to, imaju još nekoliko stvari za napomenuti. Prvo, Bethesda je ponovila da će podrška za ugrađene modove stići početkom 2024. godine i: “Radićemo na svim platformama slično onome što smo uradili sa Skyrimom i Falloutom 4”.

Još bolje, danas ima i ažuriranje za Starfield! To je manji hitac koji cilja na nekoliko oblasti, uključujući bolju stabilnost pri instalacijama na Xbox Series X/S, kao i neka poboljšanja performansi. Trenutno je dostupno na Xboxu i PC-ju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More