Bethesda konačno poslala platnene torbe vlasnicima kolekcionarskog izdanja Fallout 76

Koliko god da ste pratili razvoj situacije i čitavu dramu sa Fallout 76, verovatno ni sami niste stigli da pokupite sve skandale, probleme i tužne situacije koje su se pojavljivale u prvih mesec-dva od izlaska igre.

Jedna od tih “situacija” je i bila lažno reklamiranje fizičkog kolekcinoarskog izdanja igre, gde je naplakatima i reklamama postojali fina i kvalitetna torba od lanenog platna, a u praksi su ljudi dobijali najlonske vreće.

Kako je kolekcionarsko izdanje koštalo 200 dolara, nije uopšte bila u pitanju mala stvar. Naravno, zajednica, novinari i razni drugi Youtuberi su mometnalno digli prašinu oko ovoga, jer je nešto što ne sme proći nekažnjeno.

Bethesda je najpre objavila da je nemoguće napraviti te torbe zbog “nedostatka materijala”, ali ovaj izgovor niko nije progutao, pa je Bethesda na kraju morala da prihvati grešku i obećala svima slanje pravih platnenih torbi.

Nakon skoro sedam meseci tišine, opet se rađalo pitanje o tome šta se dešava sa torbama, ali čekanjui je konačno došao kraj i svim vlasnicima kolekcionarskog izdanja je sada u ruke stiglo “pravo” platnetno izdanje ove torbe.

Konačno malo pozitivnosti oko Fallout 76, a imajući u vidu i šta je sve najavljeno na E3 za igru, moguće i da nam zaista stižu bolji dani.

The post Bethesda konačno poslala platnene torbe vlasnicima kolekcionarskog izdanja Fallout 76 appeared first on PLAY!.

Original Article