Bethesda igra – SpyTeam – se ponovo pojavila u prijavi za trademark

0
53
bethesda-igra-–-spyteam-–-se-ponovo-pojavila-u-prijavi-za-trademark

Već neko vreme znamo da je Bethesda dala zeleno svetlo za nekoliko nenajavljenih igara nakon što ju je kupio Microsoft. Već smo videli nekoliko ovih igara, uključujući naslove kao što je Redfall i nedavni hit iznenađenja, Hi-Fi Rush. Bethesda ima još jednu nenajavljenu igru u izradi – SpyTeam.

Prvo smo uhvatili vetar za ovu igru zahvaljujući prijavi zaštitnog znaka koju je napravio Zenimax 2022. godine, ali nedavno je Zenimax/Bethesda prolazio kroz proces ažuriranja zaštitnog znaka SpyTeam u određenim regionima. Nedavno je stranica sa zaštitnim znakom za igru ažurirana u Izraelu.

U ovom trenutku znamo malo o samoj igri, ali projektom upravlja Bethesdin studio iz Austina. Taj studio je bio u fluktuaciji nekoliko godina, nakon što je njegov naslov za više igrača, Battle Cry, otkazan 2018. Nakon toga, studio se prebacio da preuzme razvoj na Fallout 76. Različiti spiskovi poslova od tada ukazuju na angažovanje studija za tim da proizvede još jednu igru, za koju se sada smatra da je SpyTeam.

Ostaje da se vidi da li će ovo biti velika igra za konzole i PC kao što je Redfall, ili manji naslov namenjen mobilnim uređajima.

Bethesda/Zenimax ‘Spy Team’ trademark was very recently updated in Isreal. 👀 pic.twitter.com/Zrw4AXJzlq

— Xbox News (@_XboxNews) January 30, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More