Besplatni kutak: Omega Strikers

0
38
besplatni-kutak:-omega-strikers

Omega Strikers je besplatna multiplejer igra u 3-na-3 formatu na kojoj je radio Odyssey Interactive, studio koga čine bivši Riot Games developeri.

Omega Strikers možemo najlakše opisati kao footbrawler, iliti fudbalsku utakmicu u anime fazonu. Pošto je anime u priči, svi igrači naravno poseduju super moći. Igra nudi preko 15 stilizovanih Strikera, kao i nekoliko modova igre, uključujući 3v3 ranked, unranked, quick play i custom lobije. Odyssey ubuduće planira da ubaci još mapa i modova.

Međutim, važno je napomenuti da u Omega Strikers ne postoji režim za jednog igrača, kao ni neka vrsta practice moda. Jedini način da naučite novog ”heroja” jeste da ga igrate u mečevima protiv drugih igrača.

Utisci o Omega Strikers su generalno pozitivni, primarno zbog njegovog interesantnog koncepta i potencijala za dalji razvoj. Međutim, vredi napomenuti da je igri ipak potrebno malo poliranja, i da je ograničena u određenim aspektima. Sistem mikrotransakcija je takođe kritikovan zbog favorizovanja kupovine kozmetike, što otežava otključavanja likova i emotikona bez korišćenja premium valute igre.

Sve u svemu, Omega Strikers je zabavno iskustvo sa odličnom prezentacijom u koje je vrlo lako ući.

Omega Strikers možete preuzeti na ovom linku.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More