Besplatni kutak: Magic Rampage

0
76

Magic Rampage je uzbudljiv platformer u kombinaciji RPG-a sa brzim akcionim igrama. Igru karakteriše kastomizaciju karaktera i desetine oružja koje možete koristiti, od noževa do magičnih motki. Svaka tamnica upoznaje igrača sa novim preprekama, neprijateljima i tajnim oblastima koje treba istražiti.

Takođe, Magic Rampage ima uzbudljiv takmičarski režim gde se igrači širom sveta nadmeću u nasumično generisanim tamnicama, sa jedinstvenim boss karakterima, ekskluzivnim novim predmetima i sadržajem!

Magic Rampage vraća estetiku i osećaj najboljih klasičnih platformera iz 90-ih, uvodeći osvežene i zanimljive moderne gejmplej mehanike.

Takođe moram napomenuti da ovo nije samo lenji port sa mobilnog telefona na računar jer je grafika dosta bolja, ili se meni barem tako čini.

Zato svima toplo preporučujem Magic Rampage. Zaista pruža pregršt zabave i iskreno, čudi me što je besplatna, ali ne škodi igračima. Ako volite izazov, sakupljanje opreme i ‘’budženje’’ likova, onda ovu igru zaista ne smete propustiti.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Besplatni kutak: Magic Rampage appeared first on PLAY!.

Original Article