Besplatni kutak: Gatekeeper: Eclipse

0
45
besplatni-kutak:-gatekeeper:-eclipse

Gatekeeper: Eclipse je besplatna sci-fi mešavina hit naslova Vampire Survivor i Risk of Rain 2, koja sadrži sve elemente koje pomenute dve igre čine zabavnima, kao što su raznovrsni modovi, itemi, sposobnosti, apgrejdi, neprijatelji i boss karakteri. Sličnosti se tu ne završavaju, jer je Gatekeeper: Eclipse takođe izuzetno težak, tako da je savršen za igrače koji vole dobar izazov.

Igrači imaju zadatak da pronađu Srce Univerzuma, izuzetno važan artefakt koji održava kosmičku ravnotežu. Gejmplej se zasniva na čišćenju beskrajne horde mehaničkih čudovišta, kombinujući vaše veštine sa stotinama pronađenih artefakata.

U glavnom modu igre, igrači moraju da odbrane kapije koje su raštrkane po nivoima i spreče neprijatelje da dođu do istih, tako da je Gatekeeper: Eclipse takođe u suštini neka vrsta tower defense ili hero defense naslova. Postoji drugi režim igranja koji je sličniji Risk of Rain 2, koji ima neprekidne faze koje vremenom postaju sve teže i teže.

Gatekeeper: Eclipse preporučujem svim ljubiteljima Vampire Survivor-a i sličnih igara. Jedva čekam potpuno izdanje igre, gde će developeri, nadam se, poraditi na balansu i poboljšati performanse.

Gatekeeper: Eclipse možete preuzeti na ovom linku.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More