Besplatna Ubisoft igra, Roller Champions, naredne nedelje dolazi na Steam

0
57
besplatna-ubisoft-igra,-roller-champions,-naredne-nedelje-dolazi-na-steam

Ubisoft je proveo mnogo godina daleko od Steam platforme, umesto toga gurajući PC igrače ka sopstvenoj prodavnici igara Ubisoft Connect i pokretaču. Na sreću, Ubisoft se konačno vraća u Steam – njihov povratak će biti predvođen sa nekoliko velikih igara, uključujući besplatnu igru Roller Champions.

Assassin’s Creed Valhalla danas konačno dolazi na Steam nakon što je proveo više od 2 godine na konkurentskim platformama (konkretno Ubisoft Connect i Epic Games Store). Iako Valhalla predstavlja prvi Ubisoft naslov koji je došao na platformu nakon godina odsustva, sigurno neće biti poslednji.

Prethodno je potvrđeno da će Roller Champions, besplatni timski PvP sportski naslov, takođe doći na Steam, iako nismo znali kada. Sada, zahvaljujući ažuriranju Steam stranici igre, znamo da će Roller Champions stići sledeće nedelje – 13. decembra.

Budući da je besplatna igra za igranje, Roller Champions-u je potrebna velika korisnička baza kako bi se održala zdrava ekonomija, a nepostojanje na Steam-u je ozbiljno umanjilo potencijal igre. Kao takvoj, uzbudljivo je videti kako se igri daje druga šansa. Nadamo se da ova šansa neće biti propuštena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More