Besplatna radionica: Postanite deo Ingram Micro priče i povećajte svoje prihode

0
51

INGRAM MICRO organizuje besplatnu radionicu koja će se održati 07. decembra u Trening Centru Ingram Micro Srbija, Tošin Bunar 272 V, a s obzirom da je broj mesta ograničen svi zainteresovani se mogu prijaviti i rezervisati svoje mesto na ovom linku.

PCPress.rs Image

Radionica je namenjena svima koji se bave sistem integracijom u SMB segmentu, održavanjem računara i mreža ili ukoliko prodajete IT opremu u SMB segmentu i ako su vam korisnici advokatske kancelarije, zdravstvene ustanove i ambulante, apoteke, mala i srednja preduzeća, agencije za finansijsko poslovanje, turističke agencije…

Teme koje će se obrađivati na ovoj radionicu su: cyber security, data protection – GDPR evropski standard za zaštitu podataka, UCC Colaboration, Infrastructure update i cloud rešenja.

Ukoliko vam je interesantno da saznate novosti u okviru navedenih tema, unapredite svoja postojeća znanja u saradnji sa timovima, proširite svoje poslovne mogućnosti i postanete deo Ingram Micro mreže prijavite se na ovom linku i postanite deo uspešne INGRAM Micro priče i povećajte svoje prihode!

Rezervišite svoje mesto na vreme jer je broj polaznika ograničen!

The post Besplatna radionica: Postanite deo Ingram Micro priče i povećajte svoje prihode first appeared on PC Press.Original Article