Beasts of Maravilla Island

0
227

Čarobna avantura odvija se u Bests of Maravilla Island-u, istraživačkoj puzzle igri na Nintendo Switch-u koju su razvili Banana Bird Studios, a objavio Whitethorn Digital. Igrači će istražiti ostrvo Maravilla u ulozi Marine Montez, mlada fotograf divlјih životinja koja pokušava da razotkrije misterije sačuvane u dnevniku njenog dede. Beasts of Maravilla Island opuštajuća su i živopisna avantura i verovatno će se svideti lјubitelјima igara poput New Pokemon Snap i Alba: A Wildlife Adventure. Međutim, iako dizajn ostrva Maravilla oduzima dah, postoji nekoliko grešaka koje mogu da stvore probleme tokom igre.

Putovanje započinje Marina-inom plovidbom do ostrva. Nije sigurna da veruje dedinim tvrdnjama o magičnim stanovnicima ostrva i namerava da otkrije istinu. Od samog početka u Beasts of Maravilla Island, igrači naziru eteričnog jelena koja vreba samo među drvećem. Brzo nestaje, ostavlјajući Marinu da započne putovanje kroz džunglu sa dedinim dnevnikom kao vodičem. Dok se igrači probijaju kroz biome ostrva Maravilla, saznaće da se Marinin deda nadao da će osigurati očuvanje ostrva deleći njegovu lepotu kroz fotografiju sa svetom.

Fotografisanje i interakcija sa okruženjem u Beasts of Maravilla Island je intuitivno i jednostavno. Igrači ulaze u Camera Mod pomoću bumpera „LZ“ i mogu da zumiraju ili obratno pomoću tastera za smer. Ako pritisnete „A“, slikaće se predmet fotografije. Slično kao Alba: A Wildlife Adventure, igrači će morati da popune njihov Foto album fotografijama koje su snimili i da ispune cilјeve u svakom području. Ovi cilјevi mogu da se provere otvaranjem dnevnika ili foto-albuma u ​​bilo kom trenutku. Da bi se kretali oko svakog bioma, igrači će morati da rešavaju jednostavne zagonetke. Ove zagonetke uklјučuju slikanje određenog cveća kako bi se rascvetalo ili zviždenje kako bi privukli pažnju životinja.

Beasts of Maravilla IslandIako je većinu vrsta u svakom Beasts of Maravilla Island biomu prilično jednostavno pronaći i slikati, stvari postaju izazovnije kada pokušate da snimite nekoliko specifičnih ponašanja Biome-ovih posebnih stvorenja. U prvom delu, igrači će trebati da slikaju četiri slike Rainbow Crested Quetzal Monkey, a u sledeća dva područja po četiri slike Maravillan Scaled Otter i Golden Crowned Griffin. Ovakva ponašanja mogu da se pokrenu na određenim lokacijama u svakom biomu i za pokretanje će zahtevati zvižduk ili naredbu od igrača. Nažalost, ove fotografije specifične za ponašanje ograničene su na samo jednu vrstu u svakom području.

Beasts of Maravilla IslandPostoji nekoliko karakteristika koje bi mogle da se dodaju da bi podstakle istraživanja i dodavanje trenutnog vremena igranja u Beasts of Maravilla Island. Dodavanje sistema ocenjivanja fotografija sličnog rangiranju fotografija u New Pokemon Snap igračima bi pružilo mnogo više posla tokom igranja. Trenutno je lako pronaći većinu vrsta na ostrvu Maravilla, a igrači mogu da fotografišu bilo koju fotografiju iz bilo kog ugla sve dok je potrebna vrsta subjekt.

Beasts of Maravilla IslandDodavanjem sistema ocenjivanja, igrači bi imali podsticaj da potroše više vremena na postizanje određenih uglova svakog stvorenja i imali bi više posla u svakom biomu. Sposobnost interakcije sa više od samo posebnih vrsta u svakom biomu takođe bi bio zabavan način za interakciju sa okolinom, omogućavajući igračima da naprave posebne snimke ptica ako zvižde u pravo vreme ili koriste blic kamere da aktiviraju osvetlјavanje različitih buba i bilјaka.

Najveći neuspesi za Beasts of Maravilla Island su propusti i greške koji se dešavaju pri interakciji sa okruženjem. Često će igrači zateći sami sebe kroz lišće i kamenje. To se dešava i prilikom penjanja na lozu i drveće. Ako igrač naleti na ćorsokak na mapi, Marina može da se zaglavi na predmetima i moraćete da napustite igru i ponovo je učitate da biste nastavili. Ovi problemi daju igri nedovršen izgled i mogu da budu frustrirajući i ometajući igranju. Patch za uglađivanje animacija penjanja i sprečavanje propusta kroz predmete u velikoj meri bi pobolјšala ukupnu sposobnost igranja.

Beasts of Maravilla Island je odlična igra za lјubitelјe fantazijskih stvorenja, magičnih postavki i prelepih umetničkih dela. Iako je jednostavan, intuitivan je i odličan za igrače bilo kojeg starosnog doba. Iako bi moglo da se doda nekoliko pobolјšanja koja bi pomogla da se Beasts of Maravilla Island nadmeću sa ostalim puzzle igrama u fotografskom stilu, trenutno igranje je šarmantno i opuštajuće. Sa nekoliko patch-eva za otklanjanje trenutno prisutnih grešaka i propusta, Beasts of Maravilla Island bi mogao da bude snažan izbor za laku fantastičnu avanturu.

Beasts of Maravilla Island was last modified: 31 jula, 2021 by Nemanja Ristic

The post Beasts of Maravilla Island appeared first on ITNetwork.

Original Article