Beach Buggy Racing 2: Island Adventure

0
301

Prva Beach Buggy Racing igra objavlјena je 2014. Očigledno niskobudžetna stvar od karting igara sa kojima se takmičimo, ipak je uspeo da se održi, budući da je prilično zabavan trkački provod oko nekih prijatnih okruženja. Nјegov nastavak, Beach Buggy Racing 2: Island Adventure, sada na PC-u i konzolama, uzima istu formulu i čini je većom i bolјom. A ako ste lјubitelј kartinga, ono što vam preostaje je vrlo kompetentna igra koja može da se takmiči sa najbolјima od njih.

Beach Buggy Racing 2: Island Adventure vam omogućava da igrate kroz celu karijeru ako želite, mada takođe možete da skočite pravo na turnire ili brze događaje. Bez obzira da li više volite da se trkate sami ili protiv prijatelјa na lokalnom nivou, vas ste takođe zadovolјni. Career mod je nesumnjivo vrhunac Beach Buggy Racing 2: Island Adventure . Obići ćete ogromnu mapu ostrva igre, nadmećući se u lancu događaja kako biste napredovali. Na svakom događaju ćete zaraditi do tri zvezdice, u zavisnosti od vaše završne pozicije, a te zvezde će se koristiti za otklјučavanje „kapija“ da bi vam omogućili kretanje kroz mapu.

Postoji čitav niz događaja za takmičenje, mada je većina ovoga trka sa osmoricom igrača. Oni su ipak nekako pomešani, a neke trke imaju različite pick-upove na raspolaganju. Najčešće će se odvijati čitav niz pick-up-a – pojačanja i svih vrsta oružja – ali neki događaji imaju manji izbor kako bi se osiguralo da se dogodi određena vrsta pokolјa. Postoje i time trials, ‘firework fury’ događaji – u osnovi time trials sa raketama dodanom po celoj stazi – i drift izazovi.

Island AdventureKako napredujete kroz karijeru, otklјučaćete i nadogradnje za vaše vozilo. Sjajna stvar ovde je što nadogradnje nisu vezane za jedno vozilo; pobolјšanja koja otklјučate dostupna su u celoj vašoj garaži. Kako otklјučavate nadogradnje na brzinu, drift, oklop i još mnogo toga, te nadogradnje se primenjuju na svako vozilo. Počećete sa pristupom od samo nekoliko vozila za početak, a ostala ćete otklјučati kako dalje igrate – u igri je ukupno 40, a svako je sjajno jedinstveno. Naravno, tu je i vaš tipični beach buggy, ali monster trucks, moon rovers i još mnogi drugi4 postaće dostupni kasnije.

Isto važi i za spisak likova Beach Buggy Racing 2: Island Adventure. Na početku igre biće dostupna samo dva, ali kompletiranjem grand prix trka u career mod-u otklјučaćete još, do ukupno 14. Svaki lik ima njegov jedinstveni power-up, tako da vredi eksperimentisati da nađete onog koji vam se najviše dopada.

Island AdventureKao i svaka karting igra, Beach Buggy Racing 2: Island Adventure živi i umire od upotrebe power-up-ova. Bez njih ne bi bilo isto, ali sveti bože ne da postaju frustrirajući. Sve više i više power-up-ova ulazi u kombinaciju kako napredujete kroz igru; neki su vrlo korisni kao korisnik, ali kao primalac će vas ostaviti da preplavite vazduh. Previše je lako biti potpuno napadnut višestrukim napadima, prelazeći od prvog do poslednjeg mesta u nekoliko sekundi. Kao i u bilo kojoj karting igri, vaš uspeh u Beach Buggy Racing 2 često se ne oseća spretno – sreća takođe igra veliku ulogu.

AI protivnici ponekad mogu da budu previše agresivni, pa čak i ako ste na začelјu, i dalјe ćete dobiti više od vašeg poštenog udela u napadima. Ne očekujte da vam ruka pomoći ovde pojača položaj – neumolјiva je. Srećom, u bilo kom trenutku možete da prilagodite težinu igre. Čini se da je ‘Normal’ pošteno mesto za igru, ali postoje i povremene poteškoće ako se mučite i dve teže poteškoće ako ste proždrlјivi za kaznom.

Island AdventureBez obzira na kom nivou težine igrate, Beach Buggy Racing 2: Island Adventure je radost za upravlјanje. Vaše vozilo je lagano i odzivno i, pod uslovom da niste samo žrtva pick-upa, uvek osećate da je pod vašom kontrolom. Drift-ovanje oko krivina je lako – jednostavno dodirnite kočnicu – a zumiranje uz raznolike živopisne i dobro dizajnirane staze je zabavno.

Izvan career mod-a, kada uskačete u jedan događaj, možete da ga prilagodite po vašoj meri, a odabiranje vlastitih pravila može da dovede do prilično zabavnih posledica. Možete da odlučite koji će pick-up-ovi biti dostupni (ako postoje), zajedno sa količinom krugova, stazom i količinom protivnika. Opseg dostupnih opcija je lep dodir; posebno ako ste vezani za vreme, možete da igrate tačno onako kako želite.

Beach Buggy Racing 2: Island Adventure može da bude neumolјiva zver – kao i svaka karting igra, možete da očekujete da vas neprestano preplavlјuju napadi za napadom, i to može da postane zamorno. Ali trkanje oko njegovih živopisnih, optimističnih staza ostaje zabavno, a sama količina sadržaja ovde čini ga odličnom vrednošću za novac. Bez obzira želite li da se takmičite samostalno ili protiv prijatelјa, ovde postoji mnogo toga za zabavu.

Beach Buggy Racing 2: Island Adventure was last modified: 1 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post Beach Buggy Racing 2: Island Adventure appeared first on ITNetwork.

Original Article