Battlefield V dobio vlastiti battle royale mod

Nakon pola godine od izlaska, Battlefield V je krajem marta konačno dobio vlastiti battle royale mod pod imenom Firestorm.

Firestorm podržava do 64 igrača, koji ga mogu igrati solo ili u timovima sa još tri saborca, dok se akcija odvija na mapi 10 puta većoj od najveće multiplayer mape iz najnovijeg Battlefielda.

Firestorm donosi i nekoliko drugih elemenata standardnih za ovaj serijal, ali i za battle royale igre. Pre svega, tu je čak 17 različitih vozila kojima možete upravljati, a koja variraju od tenkova, preko borbenih čamaca, pa sve do prototipa prvog helikoptera. Osim toga, možete računati i na mogućnost uništavanja kompletnih kuća i drugih objekata na mapi igre, kao i na konstantnu potragu za boljim oružjima i opremom.

Za razliku od drugih battle royale naslova, u kojima vas igra usmerava ka željenim lokacijama sa kojekakvim energetskim oblacima, Firestorm će to raditi sa spektakularnom vatrenom olujom, koja će vam ne samo oduzimati health, već i uništavati sve pred sobom.

Firestorm je dostupan u vidu besplatne nadogradnje za Battlefield V i možete ga zaigrati već sada na PC-u, PlayStationu 4 i Xboxu One.

Battlefield V dobio vlastiti battle royale mod was last modified: март 27th, 2019 by ITN Team

The post Battlefield V dobio vlastiti battle royale mod appeared first on ITNetwork.

Original Article