Battlefield V Definitive izdanje obuhvata sav sadržaj igre na jednom mestu

0
55

Dok se još uvek čeka na kakvu vest vezanu za naredni Battlefield naslov, Electronic Arts pokušava da privuče još igrača u Battlefield V, pucačinu u popularnoj franšizi sa tematikom Drugog svetskog rata.

To sada čini sa Definitive edicijom igre, koja sav sadržaj objedinjuje na jednom mestu. Tu spada svo oružje, Elite karakteri, kamuflaže, skinovi za puške i vozila i sve nagrade koje su se mogle osvojiti tokom prve godine podrške.

Battlefield V Definitive izdanje je dostupno za kupovinu na PC, PS4 i Xbox One platformama, sa različitim cenama, pošto na PS Store košta 60$, a na zvaničnom EA sajtu PC verzija je svega 23 evra.

Battlefield V je prilično solidna pucačina, ne pati od problema sa mikrotransakcijama, priča je okej, multiplejer na nivou. Tragedija ove igre je što dolazi nakon fijaska koji je EA imao sa mikrotransakcijama u Star Wars: Battlefront 2, što je mnoge udaljilo od ponude kompanije. Ova Definitive edicija je dobar pokušaj da se privuku novi igrači, ali prilično traljav, pošto je, prema mom mišljenju, podrška za Battlefield V ukinuta prerano.

Što se tiče nove Battlefield igre, za sada nema konkretnih detalja, imamo samo tizer sa prethodnog EA Play događaja i glasinu da će igra sa sobom nositi bitke za do 128 igrača, što označava veliku promenu za Battlefield franšizu.

The post Battlefield V Definitive izdanje obuhvata sav sadržaj igre na jednom mestu appeared first on PLAY!.

Original Article