Battlefield 2042 će navodno biti odložen

0
134

Cela 2021. godina prožeta je odlaganjima igara zato što je developerima potrebno dodatno vreme za rad, a generalno je izazvano kašnjenjem u razvoju zbog pandemije korona virusa.

Najnovija glasina koja se pojavila na internetu vezuje se za potencijalno odlaganje jedne od najiščekivanijih igara ove godine – futurističke pucačine Battlefield 2042. Tako je barem prema rečima Džefa Greba, pouzdanog izvora kada se radi o glasinama, i Toma Hendersona, kredibilnog izvora informacija iz kompanije EA.

Ova dva izvora složna su da Battlefield 2042 neće izaći 11. oktobra ove godine kao što je planirano za PC, Playstation i Xbox uređaje, već će datum izlaska biti pomeren. Za kada, trenutno nije poznato, ali se rasvetljenje očekuje do kraja nedelje.

Izdavač Electronic Arts odbio je da komentariše glasine o potencijalnom odlaganju. što nekome takođe može biti znak.

Da stvar bude još neizvesnija, još uvek nema datuma početka otvorenog beta testiranja, koje uglavnom upućuje na to da je rad na igri pri kraju i da ostaje stress-test servera i fina poboljšanja.

Čekamo zvaničnu objavu kako bi saznali o potencijalnom odlaganju, ali će to svakako biti udarac na Battlefield franšizu, kojoj je potrebna bilo kakva nadmoć nad suparničkim Call of Duty.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Battlefield 2042 će navodno biti odložen appeared first on PLAY!.

Original Article