Bandai Namco možda radi na remasteru platforme Klonoa

0
432

Japanski studio je registrovao dva nova trejdmarka koja vrlo lako mogu da budu remasteri igara Klonoa i Klonoa 2. Izdavač je registrovao projekte pod nazivom ”Waffuu Encore” i ”1&2 Encore”, međutim Klonoa nije bila poznata pod ovim nazivom u Japanu. Gejming zajednica ipak sumnja da je reč o remasterima ove igre jer je prepoznatljiva fraza Klonoe bila ”Wahoo”, što je relativno blizu Waffuu.

Sufiks Encore je Bandai Namco već koristio za rimastere igara u Japanu. Prošle godine su izašli Mr Driller DrillLand i Katamari Damacy Reroll, koji su nosili ovaj sufiks pre nego što su izašli. Studio je još 2019. godine trejdmarkovao Klonoa Encore, u isto vreme kada i Mr Driller Encore i Splatterhouse Encore. Veruje se da trejdmark ”1&2 Encore” sugeriše da će i nastavak originala biti remasterovan, međutim nema naznaka da je vezan za Klonou.

Klonoa je izašla 1997. godine za PlayStation konzolu i doživela skroman uspeh u Japanu, ali se teže prodavala na zapadnom tržištu. Original je već jednom rimejkovan 2008. godine za Nintendo Wii konzolu, ali je igra stigla samo do 33. mesta na japanskim top listama. I pored kultne reputacije, mnogo platforme su kroz gejming istoriju pozajmile određene karakteristike od Klonoe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

The post Bandai Namco možda radi na remasteru platforme Klonoa appeared first on PLAY!.

Original Article