Baldur’s Gate 3 za Xbox ipak izlazi do kraja godine

0
60
baldur’s-gate-3-za-xbox-ipak-izlazi-do-kraja-godine

Baldur’s Gate 3 je možda igra godine za mnoge ljude, ali za Xbox zajednicu, ona čak ni ne postoji. Igra je dostupna na PlayStation 5 i PC platformama, ali se još uvek nije pojavila za one koji podržavaju zeleni tim.

Međutim, zahvaljujući nedavnoj reakciji na Twitteru od strane direktora izdavaštva Larian, Michaela Dousea, ponovo je naglašeno da se planira da Xbox izdanje Baldur’s Gate 3 bude objavljeno pre kraja godine.

Čini se da sva drama oko razlike između platformi za Baldur’s Gate 3 utiče na neke članove tima Larian Studios. Postalo je očigledno da Douse nije uživao u prilivu korisnika koji sumnjaju u očekivani datum izlaska Xbox verzije Baldur’s Gate 3 kada se malo iznervirao na Twitteru (ispod teksta)

Ne mogu sa sigurnošću reći na koga cilja sa tim komentarom o ‘33k pratilaca na twitteru’, ali to nisam ja – jedva imam 200 pratilaca.

Trenutno nema datuma izlaska za Baldur’s Gate 3 za Xbox – ali postoji vremenski okvir, čak i ako se taj prozor brzo zatvara. Kako se približavamo novembru, Larian Studios ima samo dva meseca da najavi, promoviše i konačno objavi igru na Xbox-u, što nije puno vremena. S obzirom na dosadašnji uspeh igre, može biti slučaj da će sama sebe morati da promoviše za Xbox korisnike, na osnovu onoga što je već online.

Ako je to slučaj, Larian bi mogao da je objavi sutra i prodala bi se.

Before the end of the year is the plan. This has been said a few times but dudes with 33k twitter followers keep talking shit for likes.

— Very AFK (@Cromwelp) October 20, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More