Baldur’s Gate 3 uskoro dobija datum izlaska

0
49

Nakon ulaska u Early Access fazu tokom 2020. godine, Larian je tiho radio na Baldur’s Gate 3 kako bi ga pripremio za potpuno izdavanje. Iako je studio u početku imao za cilj period izdavanja za 2022. godinu, developeri sada imaju nameru na 2023. godinu za punu igru, a tačan datum objavljivanja će uskoro biti objavljen.

Larian je nagovestio da će to biti slučaj još u februaru, rekavši da „očekujemo da će Baldur’s Gate 3 izaći iz ranog pristupa 2023. godine“. Studio je to ponovo pratio sa potvrdom da će igra napustiti rani pristup 2023.

Od tada smo imali nekoliko meseci tišine, ali to će se uskoro promeniti. Larian će objaviti datum izlaska za Baldur’s Gate 3 kada patch 9 izađe sledećeg meseca. Ova zakrpa će dodati gomilu novih funkcija igri, tako da bi oni koji su je pratili od ranih dana trebalo da budu u iskušenju da ponovo zarone.

Upravo sada, Larian testira poslednja dva dela priče za igru. Ako sve prođe kako treba, mogli bismo da vidimo da Baldur’s Gate 3 dobija datum izlaska u prvoj polovini sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Baldur’s Gate 3 uskoro dobija datum izlaska appeared first on PLAY!.

Original Article