Baldur’s Gate 3 napušta Early Access naredne godine

0
63

Nakon ulaska u Early Access 2020. godine, Larian je tiho radio na Baldur’s Gate 3 kako bi ga pripremio za potpuno izdavanje. Iako je studio u početku imao za cilj period izdavanja za 2022. godinu, sada su namere na 2023. godinu za izdavanje.

Larian je nagovestio da će to biti slučaj još u februaru, rekavši da „očekujemo da će Baldur’s Gate 3 izaći iz ranog pristupa 2023.“. Sada, studio se odlučio na to, napisavši u najnovijem ažuriranju za programere: „Već smo dodali mnogo sjajnih stvari, a postoji još mnogo toga odakle je to došlo. Zato nam se pridružite u ranom pristupu na našem putovanju do Baldur’s Gate 3, ili dođite 2023. kada igra bude objavljena.”

Ažuriranje stavlja tačku na glasine da bi igra ipak mogla da ispuni datum izlaska krajem 2022. Trenutno, Larian nije dao konkretniji period za izdavanje nakon ‘2023’, tako da bi se to moglo odigrati bilo gde u narednoj godini. Prethodni Larian naslovi kao što su Divinity Original Sin 1 i 2 objavljeni su u junu i septembru, tako da možemo zamisliti da Larian cilja na letnje lansiranje za Baldur’s Gate 3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Baldur’s Gate 3 napušta Early Access naredne godine appeared first on PLAY!.

Original Article