Backbone i Playstation najavili PS kontroler za iPhone uređaje

0
56

Pošto sam i sam korisnik aktuelne serije iPhone mobilnih telefoma moram da priznam da se radi o jako dobrim uređajima za gejming “u pokretu” dok su problemi i dalje oni sa ekranom na dodir, gde kontroler uskače kao dobra solucija.

Stoga me jako raduje da su Backbone i Sony najavili su Backbone One PlayStation Edition, zvanično licencirani mobilni kontroler za korisnike iPhone.

Inspirisan dizajnom PS5 DualSense bežičnog kontrolera, dve kompanije su radile u saradnji kako bi vam donele Backbone One PlayStation Edition.

Čak ima i prozirna dugmad za lice kao što je DualSense, i ima mesto za uključivanje vaših Pulse 3D slušalica kao dodatnu opremu.

Oni koji imaju pristup internetu i PS5 ili PS4 konzolu mogu da priključe iPhone na Backbone One i počnu da igraju PlayStation igre pomoću aplikacije PS Remote Play.

Kontroler takođe radi sa App Store igrama i drugim servisima za striming igara koji podržavaju kontrolere. Možete preuzeti Backbone aplikaciju za prilagođeno PlayStation iskustvo gde ćete videti različite PlayStation integracije kao što su prilagođeni glifovi, mogućnost pregledavanja stotina naslova igara i još mnogo toga.

Backbone One kontroler košta 100 dolara i trenutno je dostupan u državama EU, Severnoj Americi i zemljama Okeanije, sa planom da se načini dostupnim i na ostalim tržištima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Backbone i Playstation najavili PS kontroler za iPhone uređaje appeared first on PLAY!.

Original Article