Back4Blood izgleda dobija nastavak

0
65
back4blood-izgleda-dobija-nastavak

FOTO: Turtle Rock Studios

Turtle Rock Studios se u poslednjih nekoliko godina mučio da ponovo stvori jednostavnu, ali zaraznu formulu koju su stvorili sa Left 4 Dead 2008. godine. Njegov duhovni naslednik Back 4 Blood je pokazao puno obećanja, ali nažalost nije uspeo da zadrži pažnju igrača zadugo. Ipak, čini se da bi Turtle Rock mogao da pokuša ponovo sa franšizom, jer je oglas za posao nagovestio da je u izradi nastavak na Back 4 Blood.

Kako je izvestio VeryAliGaming, novi oglas za posao koji je objavio Turtle Rock Studios za poziciju ‘Senior Combat Designer’ navodi niz uloga i odgovornosti – sve od kojih izgleda da nagoveštavaju da je sledeća igra tima ili nastavak Back 4 Blood ili nešto vrlo slično.

Deo opisa uloge glasi ovako: “Idealno, vi ste neko iskusan sa borbenim/oružjem, dizajnom klase, veštinama i susretima sa bossevima”. Pored toga, kandidat će morati da “radi sa timom za mape kako bi osigurao da raspored misija i gameplay sinergizuju sa petljom borbe igrača” kao i da ima “Ljubav prema igrama: specifično FPS, Co-op i Multiplayer igrama”.

Svi ovi uslovi bi mogli i vrlo verovatno se odnose na nastavak Back 4 Blood. Bez obzira na to šta ova igra na kraju bude, čini se da će raditi na Unreal Engine 5, sa oglasom za posao koji navodi da kandidati treba da imaju “iskustvo sa UE4/5 i Blueprint”.

Turtle Rock Studios nije imao najlakše vreme nakon svog rada na Left 4 Dead 2. Nadamo se da će ova nova igra – šta god to bilo – vratiti studio na sam vrh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More