Back 4 Blood ostaje bez podrške jer studio prelazi na naredni projekat

0
55
back-4-blood-ostaje-bez-podrske-jer-studio-prelazi-na-naredni-projekat

FOTO: Turtle Rock Studios

Turtle Rock Studios je oživeo Left 4 Dead serijal kroz duhovnog naslednika poznatog kao Back 4 Blood. Objavljena još u oktobru 2021. godine, podrška za naslov nakon lansiranja zvanično je okončana, a tim se sada fokusira na svoj sledeći projekat.

Objavljujući na svom blogu, tim u Turtle Rock Studios je rekao „Pozdrav, čistači! Kako je 2022. godina bila neverovatna za nas. Prvo, želeli smo da se zahvalimo svima vama što ste učinili Back 4 Blood onim što jeste danas. Sa tri proširenja zajedno smo putovali u fantastičnu avanturu izvan zidina Fort Hopea. Ova faza našeg rata protiv Ridena sada se završava.”

Objašnjavajući razloge za kraj životnog veka Back 4 Blood, tim je nastavio: „Turtle Rock Studios je zapravo prilično mali za studio koji pravi AAA igre. Nemamo dovoljno ljudi da nastavimo da radimo na sadržaju Back 4 Blood dok pokrećemo još jednu igru – da, još jednu igru!”

Konačno, Turtle Rock Studios je zaključio rekavši: „Iako smo kratkoročno možda malo tiši, obećavamo da ćemo se vratiti, veći, smeliji i bolji nego ikad! Sa puno ljubavi i zahvalnosti, Turtle Rock Studios.”

Back 4 Blood možda nije zapalio svet, ali igra jeste našla publiku, i iako je podrška nakon lansiranja možda završila ranije nego što se očekivalo, igra je bila dobro podržana i tako se čini da je jednostavno bio pravi trenutak za tim da ide dalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More