Babylon’s Fall se gasi manje od godinu dana od izlaska

0
20

Dok je Babylon’s Fall trebalo da predstavlja veliki korak PlatinumGames-a ka ‘live service’ budućnosti, igra je na kraju propala pri lansiranju. Tim je prvobitno planirao višegodišnje ažuriranje sadržaja, ali zbog sve manje prodaje, igra se gasi manje od godinu dana nakon objavljivanja.

Babylons Fall je prvi put objavljen početkom 2022. i brzo je dobio negativne kritike. Broj istovremenih igrača pao je na jednocifren broj samo mesec dana nakon lansiranja. Međutim, uprkos svemu ovome, PlatinumGames i Skuare Enik su izrazili planove da nastave da podržavaju naslov. Sada nakon što nije uspeo da se vrati, igra se gasi.

„Sa željom da isporučimo uzbudljivu online multyplaier akcionu RPG igru smeštenu u razrađen svet visoke fantazije, pokrenuli smo zvaničnu uslugu za igru u četvrtak, 3. marta 2022, i nastavili da preduzimamo dodatni razvoj i operacije. Međutim, sa dubokim žaljenjem vas obaveštavamo da ćemo prekinuti uslugu 27. februara 2023.“, navodi se u saopštenju.

Babylon’s Fall će biti van mreže od 27. februara. U međuvremenu, igrači i dalje mogu da se prijave u igru i moći da igraju kroz sadržaj 2. sezone. Poslednja sezona će početi krajem novembra i trajati do konačnog datuma zatvaranja igre.

Zbog gašenja igre, prodavnica mikrotransakcija se zatvara. Više ne možete da kupujete valutu u igri. Međutim, još uvek možete kupiti „premium“ Battle Pass do kraja 2. sezone 29. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Babylon’s Fall se gasi manje od godinu dana od izlaska appeared first on PLAY!.

Original Article