Ažuriranje za PS5: Najnovije softversko izdanje donosi nove funkcije

0
78
azuriranje-za-ps5:-najnovije-softversko-izdanje-donosi-nove-funkcije

Kako je izvestio Video Gamer, beleške za nadogradnju sistema za PS5 ažuriranje 24.01–9.60.00 uključuju i poboljšanja za bežične slušalice PULSE Elite.

PCPress.rs Image

Sony je lansirao novo softversko ažuriranje za svoju PlayStation 5 konzolu

Dodatne funkcije za najnovije PS5 ažuriranje

Potpune beleške za PS5 sistemsko ažuriranje 24.01-08.60.00 detaljno opisuju novu funkciju u Parties, gde možete pregledati tab kako biste videli listu parties-a kojima ste se pridružili u prošlosti. Korisnici mogu odmah ponovo pokrenuti partie biranjem iz Recent liste.

Kako je navedeno, postoje i ažuriranja za PULSE Elite headsetove i slušalice, s dodatom funkcijom ekvalajzera zvuka, kao i funkcijom za čujnost, omogućavajući korisnicima lakše iskustvo slušanja vlastitog glasa tokom razgovora, mada ostaje da se vidi koliko će to biti popularno.

Notifikacija će sada biti prikazana kada je drugi PULSE headset ili slušalice u blizini kako bi omogućila brže povezivanje. Takođe će omogućiti prelazak veze sa računara na PS5.

Sony je poboljšao performanse i stabilnost sistemskog softvera za PS5, kao i interfejs poruka na nekim ekranima.

Sa samo 1.18GB, ovo ažuriranje nije masivno, niti posebno značajno, ali će biti korisno mnogima, s dodatnom funkcijom za Parties koja će verovatno biti dobro prihvaćena.

Japanski konglomerat Sony je lansirao prvu generaciju PlayStation konzole na domaćem tržištu 1994. godine, a globalni lansiranje naredne godine bilo je katalizator za postizanje prekretničkog dostignuća kao prve konzole bilo kog tipa koja je isporučila 100 miliona jedinica.

U godini 30. godišnjice PlayStation-a, PS5 je glavni proizvod brenda, tek nešto više od tri godine od njegovog lansiranja na tržište. Kako je izveštano do novembra 2023. godine, isporučeno je 46,6 miliona jedinica širom sveta.

Puna lista funkcija u najnovijem ažuriranju obuhvata:

  • U Parties tabu sada možete videti listu grupa kojima ste se pridružili u prošlosti. Grupu možete lako ponovo pokrenuti jednostavnim odabirom iz liste Nedavno.
  • Ažuriran je softver uređaja za bežične slušalice PULSE Explore.
  • Sada možete koristiti funkciju ekvalajzera zvuka.
  • Sada možete koristiti funkciju za čujnost, koja vam olakšava slušanje vlastitog glasa u razgovorima.
  • Kada su PULSE Explore bežične slušalice u blizini, pojaviće se obaveštenje koje vam omogućava brzo povezivanje s njima. Takođe možete lako prebaciti vezu sa računara na PS5 putem ovog obaveštenja.
  • Poboljšane su performanse i stabilnost sistemskog softvera.
  • Poboljšani su interfejsi poruka i upotrebljivost na nekim ekranima.

Izvor: Readwrite

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.