Azur Lane: Crosswave

0
50

Verovatno ste čuli za Azur Lane. Ako niste, pa, brzi info je u tome da su oni waifu oličenja ratnih brodova poznatih kao „Kansen“. Prvobitno mobilna igra, franšiza, se našla na konzolama izdanjem Azur Lane: Crosswave. Kao i njegov mobilni kolega, igra zahteva da fanovi ulažu sebe u igru satima kako bi dobili različite nagrade, što možda neće uspeti onome ko već nema brodogradilište. Priča o Azur Laneu: Crosswave uglavnom se fokusira na Shimikazi-a, razarača početnika koji je zatekao nešto više nego što može da sažvače. Dogodi se da nepoznati neprijatelј vreba u vodama poznatim kao Sirene, a koji preti svetskom miru. Uporedo sa dolaskom Sirena skrivene su stotine kockica širom regiona. Na flotama je da istražuju ove čudne kocke dok sprovode ratne igre kako bi saznali više o njihovom neprijatelјu i nadamo se da će da zaustavi njihove planove. Međutim, snaga kocke možda je malo previše da bi neki brodovi mogli da gledaju prošlost.

Priča ima svojih vrhunaca i padova, ali ako ste lјubitelј ovih likova, mislimo da ćete ceniti dužinu koju su autori kreirali u kampanju od 10 i više sati. Oni koji se tek okvasili noge u ovom serijalu upoznaće neke od najpopularnijih likova koje može da ponudi. Ipak, svi ovi likovi su uspostavili ličnost, koja se uklapa u neki njihov humor. Ovo bi moglo da učiniti da se neki igrači osećaju izostavlјenim, ali u većem delu, isporuka je održavana prilično lagano. Tako rečeno, ima sjajnih trenutaka, a vrhunac avanture je prilično zabavan.

Priču na stranu, Azur Lane: Crosswave omogućava igračima da formiraju timove od tri Kansena i povedu ih u bitke. Sve bitke igraju se isto, a možete da zamislite da mogu brzo da postanu ponavlјajuće. Kroz celu priču igrači moraju da smaknu nekoliko brodova ili se bore protiv drugog Kansena. Nema tu raznolikosti, samo bezumno pucanje. Nadalјe, neke misije mogu da se završe za manje od jednog minuta, što vas vraća pravo na otprilike 20 minuta dijaloga pre nego što uđete u novu misiju.

Voleli bi da su programeri kreirali neku raznolikost, kao što su misije za pratnju ili prolazak kroz bojno polјe kako bi pomogli oborenom neprijatelјu. Ovde je toliko toga uloženo da ne izgleda da su uopšte pokušali da naprave ovo upečatlјivo. S obzirom na to da se od igrača traži da unaprede svaki od njihovih brodova kako bi sve otklјučali, bitke stare, brzo.

Srećom, igra se dobro ponaša tokom igranja, a brodovi sa lakoćom krivudaju i napadaju kroz vodu. Neke bitke neće zahtevati previše veština, ali neke izazovne misije zahtevaju od igrača da razumu njihove brodove i kako da ih iskoriste za ispunjenje cilјa. Zavisno od klase, brodovi su u bitci manje-više isti. Međutim, sve njihove pasivne veštine su jedinstvene, što može da se unapredi pomoću materijala stečenih igranjem.

Prilagođavanje broda omogućava igračima da odaberu vrstu oružja za koji će biti opremlјeni prema liku, a zatim slede mogućnost jačanja svakog oružja. Koncept je prilično bazičan, ali postoje retki tipovi oružja kojima je potrebno malo brušenja materijala ako se nadate da ih do kraja osnažite. Pored toga, postoje likovi podrške koji mogu da se unaprede. Ovi likovi dodaju bonuse na početku borbe i definitivno olakšavaju stvari u nekim težim borbama.

Nakon što je režim priče dovršen, igrači imaju pristup nizu drugih modova. Extreme Battle, koji nudi neke izazovne misije, ali takođe zahteva od vas da koristite određeni Kansen, što znači da se predlaže da ih sve unapredite, i Epizode, koje su male zabavne interakcije između likova kako biste dodali fan-service aspekt igre. Pored toga, igrači mogu da se krajnje zbliže sa devojkama i čak ih i zaprositi. Ovo zahteva da devojka voli igrača, što znači da će im trebati nivo 100, što će otklјučati buđenje i tada će morati da urade nešto drugo.

Ilustracije su ono što će prepoznati igrači mobilne igre, koji su svaki vrlo detalјni i prekrasni na velikom ekranu. Voleli bi da se postavi više poza kako bi scene dugih priča bile imerzivne, ali samo se animacije lica likova menjaju. Postoje i posebni CG-ovi koji mogu da se otklјučaju, a koji su fantastični. Ipak, ovde je moglo da se ponudi više.

Azur Lane: Crosswave je za fanove običan i jednostavan. Igra bi mogla da drži novajlije na sat ili dva, ali ponavlјajuća priroda igre neće zadržati njihovu pažnju. Ipak, ovde postoje neke prilično atraktivne devojke sa broda koje sve olakšavaju. Ova igra poznaje njenu publiku i ne zadovolјava se previše izvan nje. Dodani modusi i slojevi prilagođavanja su lep dodir koji omogućava igračima da ulažu u osnaživanje njihovih waifusa satima. Završili smo uživajući u priči o onome što je bila, ali i epizodi, ali imajte na umu da je u ovoj igri puno dijaloga, mnogo više od vizuelnog romana.

Azur Lane: Crosswave ima puno zabavnih elemenata o tome, ali znajte da je to jednostavno mobilna igra dovedena u 3D prostor. Postoje aspekti u igri za koje smatramo da su propali, ali uživali smo u izazovima, a ponude nakon priče dovolјne su da poželimo da nastavimo sa igranjem.

Azur Lane: Crosswave was last modified: mart 13th, 2020 by ITN Team

The post Azur Lane: Crosswave appeared first on ITNetwork.

Original Article