Automatski držač za mobitel za automobil koji ujedno bežično puni mobitel (Blitzwolf BW-CW5)

0
96

Stigao mi je novi držač za mobitel u automobilu pa sam snimio kraatk video da vidite kako radi. Riječ je o modelu Blitzwolf BW-CW5 s ugrađenim bežičnim punjačem za mobitel Qi standarda koji podržava praktički sve mobitele koji imaju opciju bežičnog punjenja: iPhone, Samsung, Oneplus, Xiaomi, Huawei.

Blitzwolf BW-CW5 je automatski držač mobitela – kad mobitel stavit na držač, ruke držača same stegnu mobitel, a punjač se prilagodi optimalnom mjestu gdje se nalazi zavojnica u mobitelu.

Pogledajte video (zapratite moj Youtube kanal: https://goo.gl/iMnXte, pratite me i na Facebook-u: https://www.facebook.com/bswireless.brodski.stupnik/):


Trenutna cijena je oko 26€ s poštarinom iz Čehije (Češke) na Banggood trgovini. Dostava je stvarno brza, preporučujem:

S držačem dođu dva adaptera za montiranje u automobil – jedan za staklo (šajbu) ili dolje na plastiku, a drugi za rešetku ventilacije:

U kutiji je još i USB Type C kabel, ali na žalost nema USB adaptera za 12V utičnicu u automobilu (upaljač) tako da ako nemate USB u automobilu, morat ćete kupiti adapter – ako ga već nemate. Gledajte samo da je adapter barem 15W jer je bežični punjač ugrađen u držač snage 15W.

Original Article